Rămâi conectat

Curier Județean

Număr de magie cu un lingou din aur – Un tânăr din Alba este cercetat de polițiști după ce a înșelat o firmă de curierat din Sibiu, schimbând produsul comandat cu obiecte fără valoare

Ziarul Unirea

Publicat

în

La data de 25 octombrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu, cu sprijinul polițiștilor din județul Alba, au efectuat patru percheziții domiciliare în județul Alba, în vederea documentării unei infracțiuni de înșelăciune. Un bărbat a fost reținut.

Potrivit IPJ Sibiu, la data de 10 octombrie a.c., administratorul unei firme de curierat din municipiul Sibiu a sesizat poliția cu privire la faptul că o persoană necunoscută, folosindu-se de datele de identificare ale altei persoane, a comandat un lingou din aur de pe un site de vânzări, iar la momentul livrării, la data de 10 octombrie, profitând de neatenția curierului, a înlocuit lingoul cu alte obiecte, fără valoare.

În cauză s-a deschis un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, iar în urma acțiunilor desfășurate la data de 25 octombrie a.c., polițiștii au identificat și prins un bărbat în vârstă de 25 de ani, din județul Alba, bănuit de săvârșirea înșelăciunii. Acesta a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

De asemenea, cu ocazia perchezițiilor efectuate în municipiul Alba Iulia și în localitatea Jidvei, au fost ridicate în vederea confiscării mai multe obiecte din metal de culoare galbenă, asemănătoare aurului, 4 lingouri de diferite mărimi și peste 20 de monede.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU în satul Silivaș, din comuna Hopârta: Un utilaj agricol a luat foc

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU în satul Silivaș, din comuna Hopârta: Un utilaj agricol a luat foc Un incendiu a izbucnit la un utilaj agricol din satul Silivaș, comuna Hopârta. Au intervenit pompierii din Aiud. Citește și: INCENDIU de vegetație uscată la Băgău: Intervin pompierii din Aiud cu o autospecială Detașamentul de pompieri Aiud intervine cu o autospecială de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea