Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Nu s-a înregistrat niciun caz nou de infectare cu COVID-19 la Ocna Mureș: Rămân în continuare 4 cazuri. Câți sunt în izolare și carantină

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Niciun caz nou de infectare cu COVID-19 la Ocna Mureș: Rămân în continuare 4 cazuri, 11 persoane ieșind din izolare, la fel și persoana care se afla în carantină

Potrivit informațiilor furnizate de Primăria Ocna Mureș, în data de 9 aprilie, numărul personelor confirmate cu COVID-19 a rămaș acleași ca și ieri, fiind înregistrate 4 cazuri.

„În data de 9 aprilie 2020 în orașul Ocna Mureș numărul persoanelor aflate acum în izolare la domiciliu este de 60, iar 5 șoferi de TIR se află în autoizolare. Numărul persoanelor confirmate pozitiv a rămas la 4, aceleași ca și ieri.

11 persoane au ieșit astăzi din izolare (14 zile) precum și persoana aflată în carantină. Toate persoanele aflate în izolare sunt afebrile, asimptomatice și cu stare generală bună.

Protejați-vă gura și nasul cu mască de protecție sau orice obiect vestimentar adecvat (fular, batic, eșarfă etc). Dezinfectați-vă pe mâini cu apă și săpun sau orice altă substanță destinată acestui scop care conține alcool.
Rugăm si pe această cale locuitorii orașului să respecte cu strictețe restricțiile impuse la deplasarea persoanelor.

Evitați deplasările care nu sunt neapărat necesare. Dacă totuşi deplasarea este absolut necesară, respectați legislatia referitoare la documentele pe care trebuie să le aveți asupra dumneavoastră, conform Ordonanțelor militare. Deplasările se fac numai având asupra dumneavoastră documentele doveditoare necesare.

Protejându-ne îi protejăm pe cei din jurul nostru, pe cei dragi”, a declarat primarul orașului Ocna Mureș, Silviu Vințeler.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Trei elevi, din Galda de Jos, Daia Română și Ciugud, calificare la etapa națională a Concursului pentru elevii din mediul rural ”Universul cunoașterii prin lectură”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Trei elevi, din Galda de Jos, Daia Română și Ciugud, calificare la etapa națională a Concursului pentru elevii din mediul rural ”Universul cunoașterii prin lectură” Etapa județeană a CONCURSULUI NAȚIONAL PENTRU ELEVII DIN MEDIUL RURAL „UNIVERSUL CUNOAŞTERII PRIN LECTURĂ” (CLASELE V-VIII), s-a desfășurat în data de 15.04.2024, la Școala Gimnazială Ciugud, coordonată de inspector școlar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea