Nu s-a asigurat corespunzător și a lovit un bărbat de 78 de ani: Dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului

La data de 15 noiembrie 2019, în jurul orei 10.50, în urma unui apel prin 112, polițiștii rutieri din Alba Iulia au intervenit, pe raza localității Șeușa, unde a fost sesizat un accident rutier în urma căruia un pieton a fost rănit.

Din primele cercetări ale polițiștilor a rezultat că un bărbat de 37 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea o autoutilitară, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unei manevre de mers înapoi, împrejurare în care l-a surprins pe un bărbat de 78 de ani, din Șeușa, care se deplasa pe partea carosabilă.

După producerea accidentului, șoferul autoutilitarei și-a continuat drumul, iar vârstnicul a fost transportat la spitalul din Alba Iulia, cu leziuni ușoare.

Polițiștii l-au identificat pe șoferul autoutilitarei, iar pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...