Nu s-a asigurat corespunzător și a lovit un bărbat de 78 de ani: Dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului

Paul Voicu - Primar 2020

La data de 15 noiembrie 2019, în jurul orei 10.50, în urma unui apel prin 112, polițiștii rutieri din Alba Iulia au intervenit, pe raza localității Șeușa, unde a fost sesizat un accident rutier în urma căruia un pieton a fost rănit.

Din primele cercetări ale polițiștilor a rezultat că un bărbat de 37 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea o autoutilitară, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unei manevre de mers înapoi, împrejurare în care l-a surprins pe un bărbat de 78 de ani, din Șeușa, care se deplasa pe partea carosabilă.

ELIT

După producerea accidentului, șoferul autoutilitarei și-a continuat drumul, iar vârstnicul a fost transportat la spitalul din Alba Iulia, cu leziuni ușoare.

Polițiștii l-au identificat pe șoferul autoutilitarei, iar pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...