Rămâi conectat

Ştirea zilei

„NU ma intereseaza,, ciolanu”. Singurul partid unde voi fi membru pe viata este ROMANIA”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Într-o postare pe pagina proprie de pe o rețea de socializare, ultramaratonistul aiudean Levente Polgar afirmă că nu îl interesează nici o funcție publică, nu susține pe nimeni și nu dorește să intre în nici un partid politic.

„Sunt Polgar Levente Ioan. De patru ani incoace uni au tot dus o grija inutilă vizavi de mine! Cum ca ma ma voi,, integra” in cine stie ce partid ca sa candidez la x functie…. Atat pot sa zic NU voi candida nici unde! NU ma intereseaza,, ciolanu” mi bine alaturea de familie si prieteni deosebiti. NU sustin pe nici un candidat la nici o functie! NU voi afisa pe pagina a mea nici un SLOGAN ELECTORAL! NU voi fi membru la nici un partid! La singurul partid unde voi fi membru pe viata este ROMANIA si mi-e de ajuns!

Le urez succes tuturor candidatilor in egala masura! Cu deosebit respect si drag Levi”, a scris Levente Polgar pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

10-12 mai: Cristian Tudor Popescu, Florin Chilian, Liviu Stănescu în a doua zi a Târgului de cArte Alba Transilvana. Programul complet al evenimentului

Bogdan Ilea

Publicat

în

10-12 mai: Cristian Tudor Popescu, Florin Chilian, Liviu Stănescu în a doua zi a Târgului de cArte Alba Transilvana. Programul complet al evenimentului La Târgul de cArte Alba Transilvana, organizat în data de 10-12 mai, pe espalanda Muzeului Național al Unirii Alba Iulia, în a doua zi vor fi prezenți și Cristian Tudor Popescu, Florin […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea