„Nu am prejudiciat statul”

Subsemnatul Nicolae Conţan, director general la SC Uzina Mecanică Cugir SA doresc să informez opinia publică asupra faptului că, dacă schimbarea mea se va produce de urgenţă, ea are cu totul alte conotaţii decât cele prezentate în articol. Nu vreau să vorbesc acum de ele, nici de rezultatele obţinute de mine ca director general la SC Uzina Mecanică Cugir împreună cu echipa de profesionişti, vreau în schimb să afirm cu toată responsabilitatea că nu am prejudiciat singur sau împreună cu alte persoane statul român.
Acest aspect cred cu tărie că va fi confirmat în următoarele 2-3 săptămâni, dar probabil fiind urgentă schimbarea nu se doreşte acest lucru.
Nicolae COŢAN, director general

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

8 Comentarii

Un Cujerean 12 septembrie 2011 at 20:55

Tovarase subinginer, lasa aburelile cu profesionismul si blabla-urile ca nu e cazul la tine. Dupa o scoala la seral facuta cu bricege si cu pulpa de vitel in straita la profesori nu e cazul sa te dai mare specialist. Iar ca manager s-a vazul la Cooperativa pe care ai condus-o inca de pe vremea lui Ceasca. Deci scoala nexam, limbi straine asemenea, morala canci(ai trecut peste noapte la alt partid ca si cum ai schimbat ciorapii) si te crezi mare manager. Imi place ca incepi cu „subsemnatul Nicolae….” : ai sa dai cu subsemnatul cat de curand.

Dorin 13 septembrie 2011 at 13:10

Ai perfecta dreptate in legatura cu acest escroc;parca si fiul sau are dosar penal in lotul Dobra de la Finantele judetene .A trecut de la PSD la PDL , sperand ca actuala putere il va ocroti ; iata ca , se pare ca a gresit (sper ) . Sigur va trece inapoi la PSD , dupa ce USL-asii vor prelua puterea , asa cum se intampla de 20 ani , si va scapa basma curata ;…sper ca urmeaza alt escroc din cooperatie , actualul sef PSD -Murg .

Janu 14 septembrie 2011 at 9:55

Ionele ai dreptate. Asa zisul cujerean nu a mai ajuns la ciolan.Rusine….

Gogu 12 septembrie 2011 at 21:26

Si daca te schimba care e problema? E fabrica mamicii tale? E in familie de generatii? Ai avut un concurs transparent si ai un mandat pe 3-4ani?
La privat sunt schimbati directorii de seara pana dimineata si inca n-am vazut pe vreunul smiorcaindu-se prin ziare.
Pai daca esti doar pe jumatate asa capabil cum te crezi nu o sa ai probleme in a-ti gasi alt loc de munca. Doar trebuie sa-ti fluturi CV-ul si o sa fie coada la tine la poarta. Success 🙂

xxl 13 septembrie 2011 at 21:19

ce o sa faci daca te matura astia dela pdl? ai fugit repede, tradatorule, aderand la pdl in speranta ca-ti vei pastra functia. uite ca nu ti se arata!
tu ca si caracter esti multimea vida.

GABI 14 septembrie 2011 at 6:30

Totusi nu va este rusine si frica de Dumnezeu sa faceti asemenea comentarii. Ori sunteti cazuti in cap si atunci aveti o problema ori sunteti platiti sa scrieti asemenea mizerii si atunci mai aveti o problema.
Cel care se numeste atat de bombastic ,,spyder” – nu crezi ca ti s-ar putea intoarce blestemele. Totusi undeva exista si pentru tine o pedeapsa si sper s-o primesti cat mai curand pentru ca o meriti din plin. Esti un om fara caracter , daca te poti numi om. Nu poti improsca cu noroi un om oricare ar fi el daca nu ai argumente. Ori tu inafara de a blestema nu sti nimic. RUSINE VOUA! celor care va dedati la asa ceva.

gicu 14 septembrie 2011 at 8:33

Nu te supara, Gabi. Asa e vorba prin Cugir. Asta e un fel de salut intre amici!
Si doi, care-i problema daca acest individ nu mai e director? Doar are firma proprie, nu?

ionel 14 septembrie 2011 at 9:41

Pentru : cred ca esti un fost nomencalturist ca vad ca sti bine cum se luau examenele. Ai ramas pe dinafara , nu ai ajuns si tu la ciolan…si acum de dai mare moralist. De gura toti suntem buni dar la fapte…. De- aia avem conducatorii actuali…. cu Nuti si Base … ii meritam ca numai de gura suntem buni si sa aruncam cu noroi in stanga si in dreapta….

Comentariile sunt oprite