Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Noua grădiniță din cartierul Valea Frumoasei din Sebeș nu se va deschide decât în NOIEMBRIE: „Ce facem cu copiii, cine stă cu ei 2 luni?”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Noua grădiniță din cartierul Valea Frumoasei din Sebeș nu se va deschide decât în NOIEMBRIE: „Ce facem cu copiii, cine stă cu ei 2 luni?”

Copiii înscriși la nouă Grădiniță din cartierul Valea Frumoasei, Sebeș, mai au două luni de vacanță, fără voia lor. Potrivit părinților din zonă, familiile copiilor au fost anunțate că nu vor începe cursurile decât în noiembrie.

„Cu câteva zile înainte de începerea anului școlar, grupele de copii înscriși la grădinița noua din Valea Frumoasei au fost anunțate, printr-o scrisoare adusă acasă de poliția locală, ca nu vor începe școala (creșă, grădinița) decât peste vreo 2 luni”, a transmis un părinte pentru ziarulunirea.ro.

Ce spun reprezentanții administrației locale

„Obiectivul de investiţii “Transformare clădiri, centrală termică și depozit cărbune în Creșa și Gradința Valea Frumoasei, Municipiul Sebeș” înregistrează o întârziere a realizării probelor tehnologice la instalațiile electrice, termice și HVAC față de termenul stabilit prin contract cu constructorul. Municipiul Sebeș a făcut demersurile necesare către DEER Alba (Societatea de Distribuţie Energie Electrică Alba). Până în prezent s-au realizat lucrările propriu-zise, s-a efectuat recepţia la terminarea lucrărilor între Municipiul Sebeş şi executantul lucrărilor de racordare la reţeaua electrică. Urmează să fie efectuată recepţia lucărilor între executantul lucrării şi DEER Alba, iar apoi punerea în funcțiune a reţelei de alimentare cu energie electrică de către DEER Alba. Ulterior, va urma etapa privind obţinerea autorizaţiilor de funcţionare, pentru Creşă şi Grădiniţă, de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al judeţului Alba, Direcţia de Sănătate Publică Alba, Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Alba. Precizăm faptul că la faza de proiect tehnic pentru acest obiectiv de investiţii au fost obţinute avizele de la instituţiile sus menţionate”, au transmis reprezentanții primăriei Sebeș.

Termenul estimat pentru deschiderea unității de învâțământ este de 13 noiembrie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ANGAJĂRI la STAT 2024: Posturi vacante în instituții din Alba, la data de 28 APRILIE 2024. Calendarul examenelor și condițiile de înscriere la CONCURS

Ziarul Unirea

Publicat

în

ANGAJĂRI la STAT 2024: Posturi vacante în instituții din Alba, la data de 28 APRILIE 2024. Calendarul examenelor și condițiile de înscriere la CONCURS Mai multe instituţii publice din Alba anunță posturi vacante la data de 28 APRILIE 2024 și organizează concursuri în următoarea perioadă. Pentru ocuparea posturilor, candidaţii trebuie să îndeplinească anumite condiţii, privind […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea