Rămâi conectat

Politică Administrație

Noua componență a Consiliului Local Zlatna. Silviu Ponoran a câștigat, confortabil, un nou mandat la primărie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La Zlatna, potrivit datelor statistice înregistrate de BEC, după raportarea numărului de voturi de la 10 din cele 11 secții de votare, Silviu Ponoran (PNL) va conduce primăria în următorii 4 ani împreună cu un Consiliu local format din: 7 membri PNL, 4 – PSD; 2 – PNȚCD; 1 – ALDE și 1 – PMP.

primaria zlatnaVoturile pentru candidații la primărie au fost împărțite astfel: Silviu Ponoran (PNL) – 1.939; Florin Nicolae Nistor (PSD) – 1.071; Florin Gheorghe Crișan (PMP) – 316; Daniel Demenic (ALDE) – 205; Emil Vasile Buciuman (UNPR) – 123 și Nicolae Clonța (PNȚCD) – 106.

Voturile pentru consiliul local au fost împărțite astfel: PNL – 1.624; PSD – 910; PNȚCD – 411; PMP – 373; ALDE – 275 și UNPR – 132.

Posibila compenență a Consiliului Local Zlatna va fi: Valentin Romoșian; Cristian Dorin Aron; Adrian Puiuleț; Petru Nechifor; Petru Marius Doncuț; Sorin Constantin Teișan; Ioan Medrea – de la PNL; Florin Nicolae Nistor; Claudiu Aurel Hălmaciu; Sabin Ovidiu Todorescu; Cosntantin Porcar; – de la PSD; Nicolae Clonța; Iosif Borza – de la PNȚCD; Daniel Demenic de la ALDE și Florin Gheorghe Crișan de la PMP.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea