Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Nou șef la SPAPL Alba Iulia: Magda Florin, primit cu brațele deschise de administrația locală. Mesajul viceprimarului Popescu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Nou șef la SPAPL Alba Iulia: Magda Florin, primit cu brațele deschise de administrația locală. Mesajul viceprimarului Popescu

Magda Florin a fost desemnat noul șef al Serviciului Public Administrarea Patrimoniului Local Alba Iulia, viceprimarul Emil Popescu venind cu o călduroasă urare de bun venit.

„Bun venit în echipă, Magda Florin!

Serviciul Public Administrarea Patrimoniului Local are, începând de astăzi, o nouă conducere. Îi urez bun venit noului nostru coleg, Florin Magda, un profesionist desăvârșit, cu o carieră și un CV ireproșabile, și îl asigur de toată susținerea noastră.

Sunt convins că venirea lui în cadrul echipei din Primăria Alba Iulia este un câștig atât pentru instituție, cât mai ales pentru oraș.

Administrarea Patrimoniului Local este un serviciu esențial pentru oraș, unul care pentru prea mult timp a funcționat sub o conducere interimară.

Ne așteaptă multe provocări, de la situația parcărilor din oraș, una care trebuie și va fi îmbunătățită, până la situația spațiilor din Cetatea Alba Carolina, un obiectiv de interes major, care trebuie să devină și viabil economic.

Patrimoniul orașului trebuie întreținut, pus în valoare și dezvoltat în folosul cetățeanului, fie că vorbim de clădiri și instituții de cultură, parcări sau locuri de joacă, spații verzi ori baze sportive. Alba Iulia este a albaiulienilor și ei trebuie să fie beneficiarii patrimoniului local.

Sunt convins că, alături de Florin, vom răspunde tuturor așteptărilor cetățenilor și vom găsi soluții pentru toate problemele cu care ne confruntăm.

Mult succes, Florin!”, a transmis viceprimarul Emil Popescu, prin intermediul paginii

„Vă mulțumesc și sunt sigur că lucrând împreuna vom evalua și răspunde cu profesionalism provocărilor și vom găsi soluțiile cele mai potrivite, astfel încat să reușim să ajungem cât mai repede unde ne dorim, în beneficiul direct al cetățenilor orașului nostru!”, a răspuns Florin Magda.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea