Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Nou magazin LIDL, cu o parcare și mai mare, în zona bazinului olimpic din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Nou magazin LIDL, cu o parcare și mai mare, în zona bazinului olimpic din Alba Iulia

Pentru a putea pune în aplicare noul plan, reprezentanții lanțului de magazine au cerut consilierilor ca, în viitoarea ședință de consiliu local din data de 30 iulie 2019, să aprobe revocarea vechiului plan urbanistic de detaliu (PUD). La vechiul PUZ au fost și câteva probleme lagate de vecinătăți, inovcate de Instituția Prefectului județului Alba.

Accesul auto și pietonal se va realizeaza din B-dul Revoluţiei, str. Alcalla de Henares și Calea Moţilor. Parcajele se vor amenaja în incinta proprie.

Construcţiile se vor branşa la toate utilitățile existente în zonă.

Reamintim că primul magazin LIDL din Alba Iulia s-a deschis în 2013 și este situat pe strada Lalelelor, iar în în luna septembrie 2018, Consiliul Local a aprobat construirea celui de-al doilea supermarket al firmei, în centrul municipiului Alba Iulia, în zona Pieței Sifor.

Aici construcția va avea două etaje, și un număr minim de 100 locuri de parcare. Potrivit documentației, la parterul construcției va funcționa magazinul propriu-zis, iar etajele vor fi ”populate” cu birouri, discounterul german Lidl urmând a-și muta aici activitatea regională.

În Alba Iulia mai funcţionează două supermarketuri Penny, unul marca Kaufland, unul marca Selgros şi patru magazine Profi.  Populaţia municipiului Alba Iulia este de circa 65.000 de persoane.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea