Rămâi conectat

Ştirea zilei

Noi șefi la Tribunalul Alba, Judecătoriile Câmpeni, Blaj și mai multe parchete. Vezi ce note au obținut magistrații!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Rezultatele concursului pentru funcții de conducere a mai multor instanțe din și parchete de la Cur’ii de Apel Alba Iulia organizat de CSM şi Institutul Naţional al Magistraturii în data de 14 iunie.

 

Începând cu data de 18 iulie 2015, noul preşedinte al Tribunalului Alba va fi judecătoarea Ţâmpea Teodora Maria, după ce aceasta a obţinut cea mai bună medie, respectiv 9,21 la concursul organizat de CSM şi Institutul Naţional al Magistraturii în data de 14 iunie.

Cel de al doilea mandat al actualului preşedinte Cornelia Mureşan, aflat la conducerea instituției din 2009 expiră în data de 17 iulie 2015.

 

CITEȘTE ȘI: Concurs pentru funcțiile de președinte la Tribunalul Alba și Judecătoriile Blaj și Cîmpeni

Președinte al Judecătoriei Cîmpeni va fi actualul judecător de la Judecătoria Alba Iulia, Cotea Felician Sergiu, care a obținut media 7,65.

 

Judecătoria Blaj va fi condusă de actuala judecătoare a Curții de Apel Alba Iulia, Monica Felicia Farcaş, care a obţinut media finală 9,51.

 

Ilie Nariţa a obținut media 9,72. și un nou mandat de procuror general adjunct la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia.

 

Concursurile pentru funcțiile de prim procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba și prim-procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Blaj, au fost câștigate de Constantin Daniela cu media 8,16, respectiv Gherman Valeria cu media finală de 8,31.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea