Rămâi conectat

Curier Județean

Noi restricţii la intrare în Sebeş. Limită de viteză şi opriri temporare ale traficului

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Şoferii care tranzitează municipiul Sebeş vor avea parte de noi restricţii de circulaţie la intrarea în localitate. Pentru a se putea desfăşura lucrările la nodul rutier Lancrăm, consilierii locali, la solicitarea Straco Grup, au aprobat proiectul de hotărâre privind impunerea unor restricţii de viteză şi închiderea, pe perioade scurte, a traficului din zonă.

Având în vedere complexitatea lucrărilor la nodul rutier Lancrăm, unde se vor amenaja două sensuri giratorii, bretele de intrare – ieşire de pe autostradă, legăturile dintre sensurile giratorii şi pasajul de supratraversare a autostrăzii, închiderea temporară a acestui sector din DN 1 este inevitabilă.

Restricţiile de circulaţie sunt impuse pe perioada 15 martie – 15 iunie 2013 şi vizează şi o viteză maximă de deplasare în această zonă de 30 km/oră.

Proiectul a fost votat de consilierii locali cu 18 voturi „pentru”.

Lucrările ar trebui finalizate până în data de 9 aprilie a.c. însă termenul va fi prelungit cu siguranţă, ţinând cont de stadiul în care se află viitoarea autostradă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Continuă activitățile polițiștilor din Alba pentru creșterea siguranței în școli: Elevii au discutat cu polițiștii despre bullying și accesarea în siguranță a rețelelor de socializare

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Continuă activitățile polițiștilor din Alba pentru creșterea siguranței în școli: Elevii au discutat cu polițiștii despre bullying și accesarea în siguranță a rețelelor de socializare Interacțiunea cu persoane necunoscute, bullying-ul sau accesarea în siguranță a rețelelor de socializare sau utilizarea internetului sunt printre temele discutate de polițiști cu cei peste 600 de elevi. Polițiștii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea