Noi restricţii anti Covid-19 în Grecia: Ce trebuie să știe românii care merg în vacanță

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Începând de sâmbătă, 1 august, Grecia a extins obligativitatea purtării măștii de protecție și pentru spațiile publice interioare. În plus, a adoptat o serie de alte restricții pentru a combate răspândirea COVID-19, după o creștere a cazurilor, relatează Agerpres.

În ultimele zile, numărul infecţiilor cu coronavirus a crescut constant în Grecia. Miercuri au fost raportate 57 de noi cazuri. O zi mai târziu, numărul lor a fost de 65, iar vineri au fost înregistrate 78 de noi infectări. Astfel, guvernul de la Atena a decis să ia noi măsuri pentru a limita răspândirea virusului. Masca de protecție este de acum obligatorie în spațiile publice închhise, iar locurile în baruri sunt limitate, pentru a se evita aglomerarea.

ELIT

Clienții care stau în picioare, chiar dacă și în afara localului, nu vor mai fi serviți. Pentru a se asigura că aceste reguli sunt respectate, autoritățile au făcut mai multe controale în pub-uri, precum și în transportul public, unde masca este, de asemenea, obligatorie. Cei care nu respectă aceste reguli riscă o amendă de 150 de euro.

Sursa: libertatea.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419