Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

NOI locuri de muncă la Băile sărate de la Ocna Mureș: Posturi de bucătar, ospătar, salvamar și instructor fitness, scoase la concurs

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

NOI locuri de muncă la Băile sărate de la Ocna Mureș: Posturi de bucătar, ospătar, salvamar și instructor fitness, scoase la concurs

Baza de Tratament şi Agrement Băile Sărate Ocna Mureş organizează concurs pentru ocuparea unor posturi de bucătar șef, bucătar, ajutor bucătar, ospătar, barman, salvamar, instructor fitness, în cadrul complexului.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!
În vederea ocupării următoarelor posturi cu normă întreagă de 8 ore/zi, 40 ore/săptămână, astfel:

– 1 post Bucătar şef,
– 2 posturi Bucătar,
– 2 posturi ajutor bucătar
– 2 posturi ospătar
– 2 posturi barman
– 2 posturi salvamar
– 1 post instructor fitness

Concursul se organizează, în data de 24.03.2023, ora 09.00, la locaţia Bazei de Tratament din Ocna Mureş, str. Fabrici, nr.12.

Etapele stabilite pentru concurs:

a)Selecţia dosarelor de înscriere;
b)Proba practică;
c)Interviu;

Calendarul desfășurării concursului:

Depunerea dosarelor de concurs se face în termen de 10 zile lucrătoare de la data publicării anunţului – 06.03.2023-17.03.2023, ora 14:00.  Dosarele de concurs se depun la sediul Primăriei orașului Ocna Mureș, Compartiment resurse umane.

1.Selecţia dosarelor – va avea loc în termen de maximum 2 zile lucrătoare de la data expirării termenului de depunere a dosarelor, respectiv 20.03.2023;

Afișarea rezultatului la selecţia dosarelor va avea loc în data de 20.03.2023, ora 13:00. Contestaţiile se depun în aceeaşi zi până la ora 15:00. Rezultatele contestaţiilor la proba de selecţie a dosarelor va avea loc în data de 20.03.2023, ora 16:00.

2.Proba practică va avea loc în data de 24.03.2023 ora 09:00 la locaţia Bazei de Tratament din Ocna Mureş, str. Fabricii, nr.12.

Proba practica se desfăşoară pe baza unui plan stabilit de comisia de concurs, care va include următoarele criterii de evaluare:

   a) capacitatea de adaptare;
b) capacitatea de gestionare a situaţiilor dificile;
c) îndemanare şi abilitate în realizarea cerinţelor practice;
d) capacitatea de comunicare;
e) capacitatea de gestionare a resurselor alocate pentru desfasurarea probei practice.

Afișarea rezultatului la proba practică-24.03.2023, ora 13:00 la locaţia Bazei de Tratament din Ocna Mureş, str. Fabricii, nr.12. Pentru proba practică se pot depune contestații până în data de 24.03.2023, ora 15:00 la locaţia Bazei de Tratament din Ocna Mureş.

Afișarea rezultatului contestațiilor la proba practică va avea loc în data de 24.03.2023, ora 16:00, la locaţia Bazei de Tratament din Ocna Mureş.

3. Proba interviu – va avea loc în data de 27.03.2023 ora 09:00, la locaţia Bazei de Tratament din Ocna Mureş , str.Fabricii, nr.12.

Interviul se realizează conform planului de interviu întocmit de comisia de concurs în ziua desfăşurării acestei probe, pe baza criteriilor de evaluare. Criteriile de evaluare pentru stabilirea interviului sunt:

   a) abilităţi şi cunoştinţe impuse de funcţie;
b) capacitatea de analiza şi sinteza;
c) motivaţia candidatului;
d) comportamentul în situaţiile de criză;
e) abilităţi de comunicare;
f) iniţiativă şi creativitate.

Afișarea rezultatului la proba interviu 27.03.2023,ora 14:00, la locaţia Bazei de Tratament din Ocna Mureş. Afișarea rezultatului final va avea loc în data de 27.03.2023 ora 16:00, la locaţia Bazei de Tratament din Ocna Mureş , str. Fabricii, nr. 12.

2.Condiții specifice pentru:

  • Bucătar şef: studii generale/medii, curs calificare profesională bucătar, cu vechime de minim 5 ani în domeniu, disponibilitatea de a lucra în program prelungit;
  • Bucătar: studii generale/medii, curs calificare profesională bucătar, cu vechime de minim 3 ani în domeniu , disponibilitate de a lucra în program prelungit;
  • Ajutor de bucătar: studii generale/medii, fară vechime, disponibilitate de a lucra în program prelungit;
  • Ospătar/barman: studii generale/medii, curs calificare ospătar/barman, cu vechime de minim 3 ani în domeniu, disponibilitatea de a lucra în program prelungit;
  • Salvamar: vârsta între 18 şi 45 de ani, studii medii/superioare, aptitudini de nataţie, atestat salvamar
  • Instructor Fitness: vârsta între 18 şi 45 de ani, studii medii/superioare, curs calificare instructor fitness.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO FOTO: Viperele au ieșit din hibernare. Au fost filmate în satul Dealu Lămășoi din Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

VIDEO FOTO: Viperele au ieșit din hibernare. Au fost filmate în satul Dealu Lămășoi din Alba Mai mulți călători au avut o surpriză în timp ce se plimbau prin satul Dealu Lămășoi, de 1 mai. Două vipere le-au ieșit în cale, iar călătorii au imortalizat momentul, filmându-le și făcându-le poze, pe care le-au distribuit pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea