Rămâi conectat

Curier Județean

Noi cursuri gratuite de limba chineză la Universitatea ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia. DETALII despre înscrieri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

uabO nouă serie de cursuri gratuite de limba chineză vor fi organizate la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Deschiderea cursurilor din cadrul lectoratului de limba chineză, în anul universitar 2015-2016, va avea loc în data de 2 noiembrie 2015. Cursurile în acest an vor fi de două tipuri: nivel mediu și nivel începător.

Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, în colaborare cu Ambasada Chinei în România, Departamentul Educației, Biroul de Limba Chineză, anunță deschiderea cursurilor din cadrul lectoratului de limba chineză în cadrul UAB, în anul universitar 2015-2016.

Cursurile vor fi de două tipuri:

  1. Nivel mediu – se adresează absolvenților cursului de limba chineză din vara 2015;
  2. Nivel începător – se adresează tinerilor și adulților interesați de limba, cultura şi civilizaţia chineză.

Pentru înscrieri, vizitați link-ul alăturat: http://www.uab.ro/departamente/relatii_internationale/index.php – Noutăţi, unde veți găsi două formulare de candidatură: unul se adresează absolvenților cursului deja finalizat (nivel începător) – formularul dnei Li Chenju, iar celălalt se adresează noilor cursanți – formularul dnei Zhou Xiaoli.

 Pentru detalii suplimentare, puteți contacta biroul Centrului de Relaţii Internaţionale: Str. Gabriel Bethlen, Nr. 5, 510009 Alba Iulia, Tel. +40258 806042; e-mail: international _uab @yahoo.com. (A.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea