Rămâi conectat

Curier Județean

Noapte cu ghinion pentru doi tineri din Alba. Aceștia au fost surprinși fără permis sau cu dreptul de conducere suspendat

Adela Spătar

Publicat

în

Polițiștii din județul Alba au depistat un tânăr de 18 ani în timp ce se afla la volan fără a avea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Un alt tânăr de 19 ani, s-a ales cu dosar penal după ce a fost sesizat de polițiști cu permisul de conducere suspendat.

La data de 16 august 2019, în jurul orei 01.00, polițiștii de siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia l-au depistat pe un tânăr de 18 ani, din municipiul Sebeș, în timp ce conducea un autoturism, pe B-dul Încoronării din Alba Iulia, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 19 august 2019, în jurul orei 01.40, poliţiştii din Teiuş, în timp ce acționau pe strada Bisericii din oraș, l-au depistat pe un tânăr de 19 ani, din comuna Stremț, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism având permisul de conducere suspendat.

Față de tânăr a fost întocmit dosar penal, pentru conducere cu permisul suspendat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Forțe proaspete în cadrul Jandarmeriei Alba. Nouă elevi s-au alăturat colectivului Inspectoratului Județean „Avram Iancu”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Forțe proaspete în cadrul Jandarmeriei Alba. Nouă elevi s-au alăturat colectivului Inspectoratului Județean „Avram Iancu” Începând din 18 martie, nouă elevi de la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani și „Petru Rareș” Fălticeni, s-au alăturat pentru primul stagiu de practică la Inspectoratul Județean „Avram Iancu.” În perioada 18 martie – 26 aprilie, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea