Rămâi conectat

Societate

Night Shadows Tunning Show, ediţia a II-a: Prezentare de modă în domeniul auto, la Alba Mall

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În acest weekend, unele dintre cele mai frumoase maşini modificate din România se vor afla la Alba Iulia. Timp de două zile, în centrul comercial „Alba Mall”, se va desfăşura cea de-a doua ediţie a „Night Shadows Tunning Show”. Beneficiind din nou de prezenţa a peste 50 de maşini “desenate”, special pentru a încânta privirile publicului prezent, show-ul se anunţă a fi unul cu totul şi cu totul special.

În acest an, spre deosebire de ediţia de anul trecut, organizatorii v-au pregătit şi un moment de DRIFT, sâmbătă, în parcarea de la supermarketul Alba Mall!

„În esenţa sa, Night Shadows Tunning Show este mai mult decât o „prezentare de modă” în domeniul auto, fiind un eveniment destinat pasionaţilor de autoturisme dar nu numai, cu scopul declarat de a se pune bazele unei comunităţi de profil care să sprijine mai mult decât declarativ un domeniu în care costurile de marketing nu sunt deloc neglijabile” transmit organizatorii.

Evenimentul este organizat de Clubul de Automobilism Sportiv Night Shadows, în parteneriat cu Green Tree Advertising – Full Service Agency şi cu sprijinul Centrului Comercial Alba Mall.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia Patru indicatoare rutiere au fost inscripținonate cu mesaje obșcene la adresa IPJ Alba în Parcul Dendrologic din Alba Iulia. Imaginile, care surprind mai multe indicatoare rutiere cu mesaje vulgare către IPJ Alba, au fost trimise de un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea