Rămâi conectat

Sport

Nicuşor Stanciu, neînvins în campionat, în actuala stagiune. Doar două echipe de pe mapamond au mai reuşit performanţa

Dragoş Suciu

Publicat

în

Performanţă colectivă extraordinară reuşită de echipa jucătorului crescut de Unirea Alba Iulia, Nicuşor Stanciu! Steaua Bucureşti este neînvinsă, în campionat, după 22 de meciuri. Doar Bayern Munchen şi Sparta Praga au mai reuşit acest deziderat în actuala stagiune.

Toate cele 3 echipe se află în fruntea clasamentului, cam după acelaşi număr de meciuri, însă există o diferenţă între ele: Steaua are cel mai mic avans faţă de urmăritoare, doar 4 puncte, în timp ce trupa lui Guardiola e aproape campioană, având 20 de puncte peste rivala din Dortmund.

Jocurile bune ale lui Stanciu nu l-au determinat pe selecţionerul Victor Piţurcă să mizeze pe el în ultimul amical, cu Argentina, lucru contestat de Reghecampf.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Voleiul din „Mica Romă”, la înălțime: Colegiul Național „Inochentie Micu Clain”, al doilea an consecutiv campioană la ONSS | Turneu semifinal de junioare, în „Alba Blaj” Arena

Dan HENEGAR

Publicat

în

Voleiul din „Mica Romă”, la înălțime: Colegiul Național „Inochentie Micu Clain”, al doilea an consecutiv campioană la ONSS | Turneu semifinal de junioare, în „Alba Blaj” Arena, în 18-21 aprilie Echipa de volei feminin gimnaziu a Colegiului Național „Inochentie Micu Clain” Blaj a câștigat turneul final de la Brăila și a devenit, pentru al doilea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea