Rămâi conectat

Sport

Nicu Sasu, o viaţă dedicată fotbalului şi Olimpiei Aiud | Aniversare rotundă pentru colaboratorul ziarului „Unirea”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

nicu-sasu-olimpia-aiud-1Astăzi, Nicu Sasu, colaboratorul nostru de nădejde în fotbalul aiudean are parte de o zi specială, aniversând împlinirea frumoasei vârste de 60 de ani.

Legat de peste 4 decenii de Olimpia Aiud, Nicu Sasu a fost mereu la datorie, aproape de teren şi de „sportul rege”, atât de drag. Nu puteam să ratăm momentul festiv şi pe această cale îi transmitem „La mulţi ani şi toate cele bune, Nicule”!

Pe aceeaşi lungime de undă se situează şi conducerea Olimpiei Aiud, printr-un mesaj postat pe reţele de socializare. „astazi, una dintre persoanele a carei viata a fost legata vreme de peste 40 de ani de clubul nostru isi aniverseaza ziua de nastere.  Conducerea Prebet Aiud, conducerea clubului „Olimpia Aiud”, colegii, antrenorii si intregul colectiv de jucatori (fosti si actuali) ii ureaza multa sanatate, bucurii si o viata lunga si frumoasa alaturi de familie si olimpia. La multi ani, Nicu Sasu !”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea