Rămâi conectat

Sport

Nicolae Stanciu, adio Belgia! Beşiktas, viitoarea destinaţie a mijlocaşului ex-unirist

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mijlocaşul Nicolae Stanciu se va despărţi de Anderlecht, campioana Belgiei, internaţionalul român urmând să plece în Turcia. Fostul unirist, în vârstă de 24 de ani, a devenit anul trecut cel mai scump transfer din Jupiler Pro League, însă a traversat o perioadă deloc fericită în ultima perioadă, jucând extrem de puţin sau deloc, şi este decis să plece din acest motiv. Tot în Super Lig activează un alt fotbalist lansat în fotbal de Unirea Alba Iulia, Gicu Grozav, care în vară a semnat cu Karabukspor.

Conform site-ului sport.ro, şefii lui Anderlecht s-au întâlnit zilele trecute cu reprezentanţii lui Stanciu şi au decis ca mijlocaşul să fie împrumutat în această iarnă. Beşiktas este clubul care îl vrea pe Stanciu, iar belgienii cer 500.000 de euro pentru 6 luni de împrumut cu opţiune de cumpărare. Turcii ar urma să-i achite şi salariul integral în această perioadă. Belgienii vor să-şi recupereze toţi banii plătiţi pe Stanciu. Dacă vor să-l achiziţioneze definitiv în vară, turcii trebuie să plătească peste 9 milioane de euro pentru jucătorul cumpărat de Anderlecht de la Steaua cu 9,8 milioane de euro. Al Hilal este cealaltă variantă a lui Stanciu, însă jucătorul vrea să rămână în fotbalul european pentru a fi mai aproape de naţională. Stanciu e dispus însă să plece chiar şi în Arabia Saudită, dacă nu se va înţelege până la urmă cu Beşiktas. Dar şi turcii îl urmăresc de mai multă vreme. Gigi Becali dezvăluia în vară că Beşiktas i-a oferit 10 milioane de euro pentru transferul lui Stanciu.

Beşiktas e pe locul 4 în Turcia, după remiza cu Kayserispor din această etapă, la egalitate de puncte cu echipa lui Şumudică.  “Vulturii negri” sunt campionii Turciei şi calificaţi în “16”-imile Champions League, unde vor întâlni pe Bayern Munchen, cu care Anderlecht s-a duelat în grupă. În stagiunea 2017-2018, Stanciu are un total de 15 meciuri pentru Anderlecht (10 în campionat, 3 în Champions League, unul în Supercupa Belgiei şi altul în Beker van Belgie), un total de 528 de minute (342 în campionat), un gol şi două pase decisive.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea