Nicoale Tiberiu Drăgoi, arestat preventiv după o tâlhărie comisă în scara unui bloc din Alba Iulia, are interdicție să intre în Grecia pentru totdeauna, unde a comis infracțiuni grave, în mod similar

Nicoale Tiberiu Drăgoi, arestat preventiv după o tâlhărie comisă la puţin timp de la eliberarea din penitenciar, a comis infracţiuni grave în Grecia, pentru care i-a fost interzisă intrarea în această ţară pentru totdeauna.

Agresiunea cu violenţă din Grecia a avut loc în ianuarie 2012, la puţin timp după ce a comis o infracţiune de tentativă de viol şi furt în Alba, la Cugir. Nicoale Tiberiu Drăgoi a fugit, la puţin timp de la comiterea infracţiunii din Alba, în Grecia.

ELIT

Şi în Grecia, victima acestuia a fost o femeie, la fel ca la tâlhăria din 19 noiembrie 2018, de la Alba Iulia, iar modul de acţiune este aproape similar. ”În timp ce persoana vătămată de sex feminin se pregătea să închidă maşina personală ce era staţionată, a lovit-o în partea din spate a capului cu pumnul, i-a administrat alte lovituri pe corp şi a împins-o sustrăgându-i geanta care conţinea un act de identitate, carduri, suma de 290 euro, chitanţe fiscale, facturi, un telefon mobil în valoare de 120 euro şi un telefon mobil Samsung în valoare de 40 euro”, se precizează într-o motivare a unei decizii pronunţate la Curtea de Apel Alba Iulia, prin care s-a solicitat contopirea pedepsei din Grecia cu cea din România.

În 28 mai 2013, Curtea de Apel din Peiraia – Grecia l-a condamnat pe bărbat la pedeapsa rezultantă de 7 ani şi 2 luni închisoare pentru comiterea infracţiunilor de jaf (prădare) şi vătămare corporală. De asemenea, instanţa de judecată i-a interzis acestuia să mai intre în Grecia, pentru totdeauna. Iculpatul a fost reţinut în Grecia din data de 26.03.2012 şi până în data de 14.08.2014 când a fost liberat, cu condiţia de părăsire a teritoriului elen, cu un rest de executat de 4 ani şi 7 zile.

De asemenea, la data de 3 septembrie 2014 a fost predat organelor de poliţie cu scopul de a fi transferat în România, unde avea mandat de arestare european pentru tentativa de viol, din fabruarie 2012, comisă la Cugir.

Judecătoria Alba Iulia a admis, marţi, 20 noiembrie, propunerea procurorilor şi au decis arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile. Decizia Judecătoriei Alba Iulia poate fi contestată de bărbat în termen 48 de ore de la pronunţarea acesteia. Drăgoi Nicolae a cerut magistraţilor să fie plasat în arest la domiciliu.

Bărbatul de 33 de ani a fost eliberat din penitenciarul Aiud în 15 septembrie, după ce a beneficiat de prevederile legii privind recursul compensatoriu pentru întraga perioadă cât a fost închis în România.

Sâmbătă, 17 noiembrie, a atacat cu bestialitate o tănără într-o scară de bloc din Alba Iulia, înteraga scenă şocantă fiind surprinsă de camerele de luat vederi.

 

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

antidot 21 noiembrie 2018 at 12:15

Mulțumim partidului aflat în fruntea țării,fără el nu puteau ieși din pușcărie talharii. Le dorim pesedeilor cât mai mulți derbedei scăpați de la pușcărie pe la porțile lor.

Cetatean de Alba 21 noiembrie 2018 at 21:24

va rog sa depuneti cioara in cusca pentru 25 ani ! noi nu gresim cu nimic , va multumim.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...