Niciun izvor de pe raza municipiului Alba Iulia nu are apă potabilă !

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Niciun izvor de pe raza municipiului Alba Iulia nu are apă potabilă !

Pe strada Marcus Aurelius, de vreme bună, pancarta de avertizare privind caracterul nepotabil al apei ce curge la izvorul ”Tolstoi” a fost vandalizată, devenind astfel incertă informația furnizată. ”Corecția” cu spray roșu acoperă atât prefixul negativ cât și semnatarul, respectiv autoritatea locală, peste care stă scris ”HOȚI”. Contactați în această privință, reprezentanții Primăriei Alba Iulia confirmă caracterul nepotabil al apei izvorului ”Tolstoi”:

USR - Alegeri parlamentare 2020

”Apa izvoarelor de pe teritoriul municipiului Alba Iulia este anual supusă analizelor. Conform ultimului buletin făcut, cea a izvorului ”Tolstoi” nu era în parametrii de potabilitate, fiind depășit nivelul de E.coli. De altfel, niciun izvor de pe domeniul public al municipiului, conform analizelor, nu are apă bună de băut, fapt pe care l-am repetat de nenumărate ori”.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Cu toate acestea nu puțini sunt albaiulienii care își forțează norocul și se aprovizionează cu apă de la aceste surse. În privința pancartei vandalizate, potrivit acelorași surse, se vor lua în cel mai scurt timp măsuri, ocazie cu care se va rezolva și amplasarea ori semnalizarea acesteia. În acest moment avertizarea este ușor de ratat de orice trecător însetat, fiind poziționată la o înălțime și distanță considerabile de firul apei, pe stâlpul de susținere al rețelei electrice de pe strada Marcus Aurelius.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

analistu` perfect 5 aprilie 2016 at 17:13

Norocu` nost – spart in c.. , cu…Apa CTTA Alba, ca „ne da” o…apa potabila cu numa`….aproape 8 lei/ 1 mc , desi e cam „colorata’ si cu gust de…”apa industriala” ! Da`…trebe` sa-si castige o paine foarte buna si neamurile & amantele & pretenii lu` fostu`PDL – nu ? Adica…actualu` PNL !!!

adi 6 aprilie 2016 at 13:55

La Vint au tras apa potabila prin sat si daca au vazut ca nimeni nu se racordeaza la sursa lor de venit au pus ,,pancarda,, cu apa nepotabila pe izvoru de langa pod..sincer beau apa de acolo de 10 ani..cea de la robinet nu o pot bea nici cand mori de sete .

pilu 6 aprilie 2016 at 18:44

Lasati-o dracului de apa ca-i scumpa. Beti lapte, ca e 2,5 lei litrul si spalati cu apa din izvoarele nepotabile.

Comentariile sunt oprite