Rămâi conectat

Ştirea zilei

Niciun izvor de pe raza municipiului Alba Iulia nu are apă potabilă !

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Niciun izvor de pe raza municipiului Alba Iulia nu are apă potabilă !

Pe strada Marcus Aurelius, de vreme bună, pancarta de avertizare privind caracterul nepotabil al apei ce curge la izvorul ”Tolstoi” a fost vandalizată, devenind astfel incertă informația furnizată. ”Corecția” cu spray roșu acoperă atât prefixul negativ cât și semnatarul, respectiv autoritatea locală, peste care stă scris ”HOȚI”. Contactați în această privință, reprezentanții Primăriei Alba Iulia confirmă caracterul nepotabil al apei izvorului ”Tolstoi”:

”Apa izvoarelor de pe teritoriul municipiului Alba Iulia este anual supusă analizelor. Conform ultimului buletin făcut, cea a izvorului ”Tolstoi” nu era în parametrii de potabilitate, fiind depășit nivelul de E.coli. De altfel, niciun izvor de pe domeniul public al municipiului, conform analizelor, nu are apă bună de băut, fapt pe care l-am repetat de nenumărate ori”.

Cu toate acestea nu puțini sunt albaiulienii care își forțează norocul și se aprovizionează cu apă de la aceste surse. În privința pancartei vandalizate, potrivit acelorași surse, se vor lua în cel mai scurt timp măsuri, ocazie cu care se va rezolva și amplasarea ori semnalizarea acesteia. În acest moment avertizarea este ușor de ratat de orice trecător însetat, fiind poziționată la o înălțime și distanță considerabile de firul apei, pe stâlpul de susținere al rețelei electrice de pe strada Marcus Aurelius.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Opt ani și cinci luni de închisoare pentru un tânăr acuzat de trafic de cocaină, prins în flagrant de către polițiștii de la BCCO Alba Iulia

Unirea Ziarul

Publicat

în

Opt ani și cinci luni de închisoare pentru un tânăr acuzat de trafic de cocaină, prins în flagrant de către polițiștii de la BCCO Alba Iulia Sentință definitivă la Curtea de Apel Alba Iulia pentru un tânăr care a fost judecat pentru trafic de droguri de mare risc, trafic internațional de droguri de mare risc, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea