Nicio firmă dornică să câștige bani din reabilitarea Parcului Unirii din Alba Iulia. Licitaţia pentru adjudecarea contractului anulată din lipsă de ofertanți

În 9 iulie a fost ultima zi în care s-au putut depune oferte pentru adjudecarea lucrărilor de reamenajare a Parcului Unirii din Alba Iulia, dincolo de perimetrul monumentului cu același nume. Potrivit reprezentanților autorităților locale albaiuliene nicio ofertă nu a fost depusă în vederea adjudecării lucrărilor, procedura fiind în consecință anulată, procedura urmând a fi reluată, asta dacă nu se va dovedi necesară o nouă evaluare a acestora.

Potrivit estimărilor evaluării inițiale, valoarea lucrărilor se cifrează la 12.557.863 de lei, fără TVA, adică în jur de 3 milioane de euro (TVA inclus), și vizează o suprafață totală de 28.063 de metri pătrați.

Una peste alta, anul centenar a trecut de jumătate iar auspiciile finalizării în timp util a tuturor lucrărilor ce vizează Monumentul Marii Uniri și împrejurimile sunt tot mai sumbre.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

ducu 16 iulie 2018 at 9:59

CE SA MAI REABILITEZI BAI HAVA CA-I NUMAI PAVELE CE PARC????AI ASFALTAT TOATE PARCURILE ,BA TE-AI APUCAT SI DE PADURI,,,,,

Petrica 16 iulie 2018 at 21:16

Il doare in cot de oras ,de oameni,oras terminat .Rusine!Cine ii prost sa creada ca in 4 luni se mai face monument al unirii!Ca doar fara monument ,nu putem noi,trai.In loc sa vina firme serioase in oras,sa creeze locuri noi de munca,noi,facem monumente.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...