Rămâi conectat

Curier Județean

Nici o infracțiune legată de procesul electoral în Alba: Misiunea angajaților MAI continuă și luni până ce toate buletinele de vot vor fi predate către BEJ

Ziarul Unirea

Publicat

în

Duminică, 6 decembrie, în ziua alegerilor, nu a fost înregistrată nicio infracțiune legată de procesul electoral, în județul Alba. Misiunea angajaților MAI continuă și luni până ce toate buletinele de vot vor fi predate către BEJ.

Structurile teritoriale din cadrul M.A.I., angrenate în organizarea și desfășurarea alegerilor pentru Senat și Camera Deputaților din 6 decembrie, au luat toate măsurile, potrivit competenței, pentru asigurarea unui climat de linişte şi siguranţă publică.

Peste 800 de poliţişti, jandarmi, reprezentanţi I.S.U. și alte structuri au asigurat paza şi protecţia a 439 de secţii de votare ce s-au constituit pe raza judeţului Alba.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a avut în responsabilitate 171 de secții de votare, constituite în 145 de locaţii, unde au fost prezenţi 233 de poliţişti, Inspectoratul Județean de Jandarmi Alba a avut în responsabilitate 206 secții de votare dispuse în 189 de locații, unde au fost prezenți 195 de jandarmi, iar Inspectoratul pentru Situații de Urgență a participat la misiune cu 203 cadre.

Având în vedere amploarea activităților organizate pe parcursul procesului electoral, inclusiv în contextul pandemiei COVID – 19, dispozitivul de ordine și siguranță publică a fost suplimentat pentru a asigura îndeplinirea misiunilor în cele mai bune condiții.

În teren au fost prezente peste 300 de forțe de ordine care au patrulat și au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale. Alți 75 de polițiști, constituiți în echipe operative au fost pregătiți să intervină la eventualele sesizări.

Misiunea angajaților MAI continuă și în după amiaza zilei de luni, 7 decembrie, până ce toate buletinele de vot și celelalte materiale care rezultă în urma votării vor fi predate către Biroul Electoral Județean.

În județul Alba, alegerile s-au desfășurat fără incidente de ordine publică care să afecteze desfășurarea procesului electoral. În ziua alegerilor, nu a fost înregistrată nicio infracțiune legată de procesul electoral.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 2-3 decembrie 2023

Ziarul Unirea

Publicat

în

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 2-3 decembrie 2023

Inspectoratul de Poliție Județean Alba a comunicat amplasarea radarelor pe drumurile din județ, în perioada 2-3 decembrie 2023.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să circule cu atenție și în limitele vitezei legale, dacă este neaparat nevoie să o facă, dacă nu, sunt rugați să respecte restricțiile de circulație impuse de autorități.

Amplasarea radarelor în perioada 2-3 decembrie 2023

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj
Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu
Drumul Naţional 7 – Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara
Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori
Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu
Drumul Naţional 75 – Câmpeni – Gârda – Arieşeni
Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa
Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor
Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian
Cugir – strada Victoriei
Ocna Mureş – Războieni – Noşlac


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare