Rămâi conectat

Actualitate

Nici o amendă pentru nici un român începând cu 1 Decembrie: Protest al polițiștilor față de legea salarizării

Ziarul Unirea

Publicat

în

Nici o amendă pentru nici un român,  începând cu 1 Decembrie: Protest al polițiștilor față de legea salarizării

Președintele sindicatului Europol Cosmin Andreica din cadrul Poliției Române a anunțat că de la data de 1 Decembrie, în semn de protest, oamenii legii nu vor mai amenda niciun român.

Protestul are în vedere legea salarizării. Andreica a făcut apel la toți polițiștii din țară să fie mai empatici și să aplice doar avertismente scrise sau verbale. De asemenea, în perioada 13-15 decembrie, se anunță un protest de amploare în fața prefecturilor din toată țara.

„Da, este una din formele de protest. Am gândit forme de protest la care să participe toţi poliţiştii, chiar dacă nu vor fi în stradă, ci la locul de muncă. Protestăm pentru faptul că în România, din păcate, noi ne temem că nu va fi aplicată legea salarizării, pentru că şi anul trecut înainte cu câteva zile de Anul Nou a venit premierul Cîţu cu acea Ordonanță 226 prin care a suspendat aplicarea Legii salarizării din 2017, care au votat-o toate partidele care se află în acest moment la guvernare”, a declarat Cosmin Andreica, la Antena3.

„De la 1 Decembrie recomandarea noastră către poliţişti este să fie mai empatici cu cei care încalcă legea contravențională şi să aplice avertismente scrise şi verbale. În 13-15 decembrie vom protesta în faţa prefecturilor din toată ţara. În 16 decembrie vom fi în faţa MAI unde vom protesta. În 17 decembrie, în premieră, vom protesta în faţa partidelor de guvernământ PSD, PNL, UDMR având o singură revendicare: aplicarea legii salarizări începând cu 1 ianuarie 2022. Dacă acest lucru nu se va întâmpla colegii noştri deja strâng notificări pe care le vom depune la angajator prin care vom refuza să mai efectuam ore suplimentare”, a spus Andreica.

sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ANAF nu mai încape de afacerile de familie. Pregătește controale, la inițiativa ministrului PNL, Marcel Boloș

Unirea Ziarul

Publicat

în

ANAF nu mai încape de afacerile de familie. Pregătește controale, la inițiativa ministrului PNL, Marcel Boloș ANAF pregătește controale la soții sau fraţii care au firme împreună în România Este ideea ministrului de Finanțe, Marcel Boloş, care a modificat Codul Fiscal la finalul anului trecut, iar această prevedere ar urma să intre în vigoare din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea