Rămâi conectat

Ştirea zilei

Nervi și supărare pentru proprietarii de rable din Alba. Doar 20 de mașini primite la Remat

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Albaiulienii, care au mers zilele trecute la Remat pentru a-și da la casat mașina veche în schimbul unui voucher pentru o maşină nouă, au rămas cu buza umflată când au aflat că tichetele s-au epuizat în primele două zile de la începerea, miercuri 8 august, a celei de a doua sesiuni de anul acesta a programului Rabla.

Oamenii au fost nemuţumiţi pentru că cele doar 20 de vouchere distribuite de Ministerul Mediului la centrul Remat de la Alba, nu au ajuns decât pentru câțiva. Unii proprietari de mașini, care s-au deplasat până la sediul Remat și nu au mai putut preda rabla, și-au lăsat autoturismele în fața centrului de pe strada București, din Alba Iulia, în speranța că voucherele vor fi suplimentate în zilele viitoare.

Reprezentanții Remat Alba au declarat că cele 20 de vouchere care le-au fost alocate de la București s-au terminat încă din primele două zile și că nu au cunoștință dacă sau când va vor mai primi altele.

 

Cea de-a doua sesiune a programului Rabla, care a luat startul la datat de 8 august are alocat un buget de 57 milioane lei, sumă ce acoperă scoaterea din uz a 15.000 de autoturisme. La fel ca anii trecuți, cuantumul primei de casare este 3.800 lei, fiind exprimată printr-un tichet cu valoare nominală. O persoană poate folosi cel mult trei tichete pentru achiziționarea unei maşini noi.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 23 APRILIE 2024: 564 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 23 APRILIE 2024: 564 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea