Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Nelu Tătaru: Ne gândim să deschidem terasele de la 1 iunie şi plajele de la 15 iunie, dacă lucrurile merg bine

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Nelu Tătaru, Ministrul Sănătăţii, a declarat vineri că românii își pot face planuri de vacanţă în faza actuală a epidemiei de COVID-19, însă relaxarea trebuie să se facă etapizat. Dacă lucrurile evoluează în bine, autorităţile iau în calcul să deschidă terasele de la 1 iunie şi plajele de la 15 iunie.

„Ne putem gândi la vacanţă, dar noi trebuie să relaxăm etapizat. Dacă ne gândim, în condiţiile în care această etapă va merge bine, să deschidem terasele de la 1 iunie şi să deschidem plajele de la 15 iunie, când normal atunci începe şi sezonul estival, spunem că am trecut cu bine de acest lucru şi ne putem gândi şi la o vacanţă.

Restul, tot ce înseamnă vacanţe exterioare, ne gândim doar în contextul în care fiecare din ţările partenere sau din Uniunea Europeană îşi vor deschide în consonanţă cu noi, dar şi cu evoluţia din fiecare ţară în parte a pandemiei”, a declarat Nelu Tătaru vineri, în timpul unei vizite la Iași.

România se află de o săptămână într-o fază descrescătoare a curbei cazurilor de infectare cu noul coronavirus, dar încă sunt pacienți la terapie intensivă și se înregistrează în continuare decese.

Sursa: digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea