Navobi Alba Iulia se alătură echipelor Viitorul Sântimbru, Olimpia Aiud și Nicolae Linca Cergău pentru un momentul zero în fotbalul județean!

Paul Voicu - Primar 2020

Navobi Alba Iulia este a patra echipă din Liga a 4-a care se alătură demersului inițiat de Viitorul Sântimbru în vederea unui moment zero în fotbalul județean, celelalte două fiind Olimpia Aiud și Nicolae Linca Cergău!

Înțelegem cât de important este arbitrajul pentru buna desfășurare a unui meci de fotbal și înțelegem că arbitrii sunt și ei oameni. Considerăm binevenite întâlnirile, chiar periodice, între reprezentanții cluburilor și cei ai arbitrilor. Discuțiile deschise pot modela așteptările de ambele părți și conduce astfel la o atmosferă în care doar fotbalul în sine să conteze„, este mesajul transmis de Silviu Miron, reprezentantul echipei Navobi Alba Iulia.

ELIT

Adrian Hulea, președintele formației din Galtiu, a publicat, la începutul săptpămânii, după meciul Olimpia Aiud și Viitorul Sântimbru, o scrisoare deschisă adresată oficialilor din Liga a 4-a, acuzând problemele din arbitrajul din Alba. Ulterior a fost suspendat pentru 4 luni de Comisia de Disciplină a Asociației Județene Alba, iar demersului său s-a alăturat Olimpia Aiud și Nicolae Linca Cergău care susțin o întâlnire pentru momentul 0.

 

Mihail David - 2020

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...