Rămâi conectat

Actualitate

Născut de 7 mai, ziua sfântă a Stelei, uniristul Nicuşor Stanciu aniversează azi împlinirea a 20 de ani

Dan HENEGAR

Publicat

în

Talentatul mijlocaş Nicuşor Stanciu, lansat în fotbalul mare de FC Unirea Alba Iulia împlineşte azi 20 de ani, schimbând prefixul. Jucătorul ce poartă numărul 10 pe tricou va avea parte de o aniversare inedită, având de disputat un meci în etapa a 30-a a Ligii 1, FC Vaslui – Gaz Metan Mediaş. Fotbalistul originar din Craiva a văzut lumina zilei în 7 mai, data la care în 1986, Steaua a cucerit Cupa Campionilor Europeni.

„Se poate spune că prin transferul la Steaua, înfăptuit în urmă cu ceva timp, am primit în avans un mini-cadou. Îmi doresc sănătate şi să ajung să joc fotbal la un nivel cât mai înalt, atât la echipa de club, cât şi la prima reprezentativă. Îmi propun ca trecerea la Steaua, noua campioană să fie un mare pas înainte pentru cariera mea”, a spus Nicuşor Stanciu.

Fotbalistul a fost vândut în anul 2011 de FC Unirea Alba Iulia contra sumei de 248.000 euro la FC Vaslui. Între timp, divizionara secundă s-a retras din motive financiare din Liga a 2-a, a intrat în insolvenţă, iar Nicuşor Stanciu a ajuns titular incontestabil la FC Vaslui, echipa reprezentativă de tineret şi convocat de Victor Piţurcă la prima naţională. Recent, mijlocaşul a fost achiziţionat de Steaua Bucureşti cu 750.000 de euro plus TVA. Fostul albaiulian a semnat un contract valabil pentru 5 sezoane cu „roş-albaştri” şi are o clauză de rezilire cifrată la 20 milioane de euro, iar FC Unirea ar trebui să încaseze în urma tranzacţiei un procent din taxa de solidaritate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vouchere de 10.000 de lei pentru românii care locuiesc la curte: Cum se pot obține banii

Bogdan Ilea

Publicat

în

Vouchere de 10.000 de lei pentru românii care locuiesc la curte: Cum se pot obține banii Un program inițiat de stat ar putea să vină în sprijinul oamenilor care stau la curte. Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a vorbit despre proiect și cum ar putea românii să intre în posesia voucherelor în valoare de 10.000 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea