// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Muzeu al copilului, în Alba Iulia: Un proiect al Primăriei municipiului Alba Iulia

Unul dintre viitoarele mari proiectele de mobilitate ale Primăriei municipiului Alba Iulia împreună cu ADR Centru, este un Muzeul al copilului.

Acesta se vrea un spaţiu de educaţie creativă, de educaţie digitală, de educaţie alternativă unde copii din oraş şi din afara oraşului  pot învăţa altfel decât se întâmplă la şcoală, multe lucruri care îi ajută în viaţă să dobândească o personalitate mai bine conturată şi în acelaşi timp cunoştinţe care să-i ajute mai mult în viaţă.

“Sunt câteva modele celebre în lume, noi urmăm trei dintre ele, cel de la Viena, cel de la New York şi Boston. Cele două modele americane l-au influenţat pe cel de la Viena. Noi am vrea să fie unul dintre cele mai atractive spaţii, unde copiii oraşului, în principal îşi vor găsi o modalitate deosebită de petrecere a timpului” a declarat Nicolaie Moldovan, administratorul public al municipiului Alba Iulia.

Locul ales pentru muzeu este lângă Stadionul Cetate din Alba Iulia, în proximitatea cartierului Tolstoi.

Proiectele pe care Primăria municipiului Alba Iulia le are în vedere în viitorul apropiat se referă la reabilitarea termică a unor blocuri, a Grădiniţiei nr. 16, Centrului de zi pentru persoane vârstnice, punerea în valoare ca zonă de agrement, a zonei cuprinsă între Terra Aster şi Hotel Cetate şi atelierul principal al Colegiul „Alexandru Domşa”, atât incinta colegiului cât şi zona perimetrală.

Facebook 

Un răspuns la Muzeu al copilului, în Alba Iulia: Un proiect al Primăriei municipiului Alba Iulia

  1. electorul 26.08.2018 la 18:41

    a inceput promovarea viitorului primar . pariu ca acesta va fi Moldovan N. hava este istorie….