Rămâi conectat

Sport

Mutare şoc la Volei Club Alba Blaj *Antrenorul Alexandru Man şi-a dat demisia!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cu toate că Volei Club Alba Blaj defilează în Seria Vest a Diviziei A2 la volei feminin şi la finele primei părţi a campionatului gruparea din „Mica Romă” este pe locul întâi, cu 6 victorii din tot atâtea jocuri, fără set pierdut, o mutare neaşteptată s-a produs. Antrenorul Alexandru Man, cel care a iniţiat proiectul promovării în elită, în jurul căruia s-au făcut toate planurile de atacare a performanţei a renunţat şocant şi neaşteptat la funcţie. „M-am retras din motive personale, ne-am despărţit pe cale amiabilă. E păcat că nu s-a mai putut continua„, a declarat antrenorul Alexandru Man. Divorţul mascat elegant s-a produs în această pauză competiţională, de întrerupere a campionatului timp de două săptămâni (turul s-a încheiat în 12 noiembrie). Stagiunea se va  relua sâmbătă, 26 noiembrie, în prima etapă a returului Volei Club Alba Blaj  având joc în deplasare cu CSM Codlea.
*Secundul Liliana Bogendorfer a devenit principal
Liliana Bogendorfer (42 ani), secund al lui Alexandru „Delu” Man în prima parte a stagiunii va prelua postul de antrenor principal şi va fi ajutată de Emil Ciufudean (CSŞ Blaj). „Ne-a anunţat că vrea să renunţe, am fost puşi în faţa faptului împlinit. Am avut o discuţie după meciul de la Oradea şi ne-a transmis că intenţionează să se retragă până la vară, tocmai când făceam planuri pentru transferurile unor jucătoare„, a precizat Sergiu Ştefănescu, preşedintele clubului Volei Club Alba Blaj. Liliana Bogendorfer (42 ani, ce a mai pregătit „U” Oncos Cluj) şi Emil Ciufudean (campion naţional la mini-volei acum doi ani) au activat din vară la Centrul Naţional de excelenţă în volei Blaj. „Nu ştiu exact motivele, altceva nu cunosc despre despărţirea de antrenorul Alexandru Man, una surprinzătoare pentru noi toţi. Vom semna contractul cu Liliana Bogendorfer pentru a ne continua drumul spre prima scenă„, a precizat Gheorghe Rotar, primarul municipiului Blaj.  (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Corvinul Hunedoara, calificare istorică în finala Cupei României | Revelion lângă furnale, cu Bradu și Lupu printre protagoniști!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corvinul Hunedoara a reușit un rezultat de senzație, calificându-se în finala Cupei României, după semifinala de pe „Michael Klein” cu FC Voluntari. S-a declanșat Revelionul lângă furnale, pe Stadionul „Michael Klein”, după succesul de povestit peste generații. Gazdele au deschis scorul prin Manolache (20), iar D. Florea (33) a egalat, rezultat cu care s-a intrat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea