Rămâi conectat

Politică Administrație

Municipiul Alba Iulia va avea un stand de promovare la Târgul de Turism de la Viena

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În perioada 14 – 19 ianuarie, municipiul Alba Iulia va participa la Târgul de Turism ”Ferien Messe” de la Viena, unde va avea un stand de promovare pus la dispoziție de Autoritatea Națională de Turism.

Targ de turismAici vor fi împărțite vizitatorilor materiale promoționale cu cetatea Alba Carolina și va fi organizată o conferință de presă la care vor participa reprezentanți ai agențiilor de turism și ai mass-media.

În cadrul evenimentului de la Viena va fi organizată acțiunea de promovare a proiectului și destinațiilor EDEN din România și Austria, unde municipiului Alba Iulia i s-a acordat titlul de ”Destinație Europeană de Excelență”, recunoaștere care legitimează orașul să devină un promotor al culturii și istoriei României și să participe activ la promovarea diversității culturale a statelor membre UE, alături de alte orașe europene încărcate de cultură și istorie care urmăresc conservarea și reabilitarea patrimoniului cultural și creșterea vizibilității patrimoniului locale la nivel European. De altfel, municipiul Alba Iulia este și deținătorul unui trofeu obținut în cadrul proiectului EDEN – un sistem extrem de bine organizat ce punctează și premiază în fiecare an câte o destinație turistică de mare potențial și cu reale perspective de dezvoltare din Europa, câștigând în anul 2012 competiția la categoria Turismul și regenerarea siturilor fizice”, precizează reprezentanții administrației locale din Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea