Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Municipiul Alba Iulia premiat, în luna iunie, la Atena

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

*Alba Iulia primește premiul special ”Europa Nostra”, pentru restaurarea și valorificarea Cetății Alba Carolina

În luna iunie municipiul Alba Iulia va intra în posesia distincției acordate de organizația internațională ”Europa Nostra”. Este vorba de premiul special al juriului pentru restaurarea și valorificarea Cetății Alba Carolina.

Premiile se vor decerna în cadrul Congresului Organizației ”Europa Nostra”, care se va desfășura în perioada 13 – 18 iunie la Atena și va reuni membri ai organizației și alți reprezentanți ai diferitelor asociații implicate în acțiuni de protejare a patrimoniului cultural și natural din întreaga Europă.

Ceremonia de acordare a premiilor European Union Prize for Culture Heritage/ Europa Nostra Awards 2013 va avea loc în data de 26 iunie, iar municipiul Alba Iulia va fi reprezentat de primarul Mircea Hava și de administratorul public Nicolaie Moldovan.

Participarea la acest eveniment reprezintă o nouă recunoaștere internațională a proiectelor derulate de către municipalitate în scopul protejării și creșterii atractivității turistice a bogatului patrimoniu cultural și istoric al orașului nostru”, spun reprezentanții Primăriei Alba Iulia.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea