Municipiul Alba Iulia a depășit pragul de 10 infectări la mia de locuitori! Cât mai ,,rezistă” orașul nostru până la o posibilă carantinare

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Municipiul Alba Iulia a depășit pragul de 10 persoane infectate la o mie de locuitori astăzi, 14 noiembrie 2020. Conform ultimelor informații puse la dispoziție de către DSP Alba, Alba Iulia are în prezent o incidență de 10,8/1000 de locuitori.

Această incidență se traduce într-o cifră finală de 774 de cazuri în ultimele 14 zile, raportate în orașul nostru. Veștile sunt și mai îngrijorătoare în contextul vizitei șefului DSU, Raed Arafat, ieri, la Instituția Prefectului, pentru a discuta situația problematică în care localitatea noastră, precum și toate cele cu o incidență ridicată, se confruntă.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Încă nu se știe în mod cert dacă Municipiul Alba Iulia va fi plasat în carantină în următoarele zile dar, analizând situația Municipiului Sibiu, care va intra în carantină începând de luni, cu o incidență mai mare decât a orașului nostru, de aproape 12/1000 de locuitori, un ferm semnal de alarmă poate fi tras.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419