Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Munca la câmp ar fi putut să îi coste viața. Muniție neexplodată găsită în timpul unor lucrări agricole lângă Cugir

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Echipa pirotehnică din cadrul Detașamentului Alba Iulia a fost solicitată să intervină în această după-amiază pentru asanarea unui teren cu munitie de razboi neexplodată în localitatea Vinerea, orașul Cugir.

Proiectilul, care a fost descoperit întâmplător de niște localnici în timpul unor lucrări agricole pe un câmp, a fost ridicat de pirotehnici și transportat în condiții de siguranță, în vederea distrugerii controlate.

Annual, pe teritoriiul județului Aalba se înregistrează zeci de cazuri similare. Cei care găsesc aceste bombe, majoritatea datând din timpul celui de-al doilea război mondial, se pot considera norocoși că proiectilele nu au explodat în proximitatea lor.

Specialiștii ISU atrag atenția cetățeniolor ca în momentul în care găsesc obiecte care ar putea fi proiectile neexplodate să nu le atingă în niciun fel și să sune de urgență la 112.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea