Rămâi conectat

Ştirea zilei

Moş Crăciun pe patru roţi, alături de copiii de la Casa de tip familial Rita Gărgăriţa din Alba Iulia. Grupul “Mașini prin Transilvania” organizează strângere de fonduri și cadouri, sâmbătă, la Alba Iulia

Mădălina Opriș

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pentru că Moş Crăciun vorbeşte pe limba tuturor copiilor, iar bucuria este adevăratul dar al Crăciunului, membrii grupului “Mașini prin Transilvania”, o mână de oameni, vor fi alături de copiii Casei de tip familial Rita Gărgăriţa din Alba Iulia.

“Cu ajutorul vostru, din casă în casă, din inimă în inimă, dintr-un loc în altul, căldura Crăciunului ne aduce pe toţi mai aproape. Pentru a ajunge la copii vom face tot posibilul, şi cum moşul este darnic, haideți împreună să umplem sacul bătrânelului cu bunătăți pentru copilaşi. Noi vom fi prezenți la locul de întâlnire pentru a primi cadourile din partea voastră pentru aceşti îngeri.”, transmit tinerii organizatori.

Citește și: urări de Crăciun

Dincolo de mașini frumoase și puternice sunt oameni: oameni frumoși cu suflete mari. Și cum Crăciunul înseamnă copilărie, înțelegere, liniște în suflet, zâmbete și multă iubire, tineri și tinere din Alba Iulia, Cugir și nu numai, vor să aducă magia sărbătorilor de iarnă și în sufletele unor copii mai puțini norocoși.

“Poate jucaria primită nu îți mai place! Poate ai cumpărat mai multe alimente decât aveai nevoie! Poate hainele pe care ți le-ai cumpărat nu îți mai sunt bune! Poate ai cumpărat piese la mașină și ți-au mai rămas totuși câțiva mărunți!

Adună-ți prietenii și în prag de sărbători fă o faptă bună! Donează-le unor copiii care se vor bucura cu siguranță de ele mai mult decât o puteai face tu!

Vă așteptăm cu mic cu mare să arătăm împreună că pe lângă pasiunea pe care o avem față de mașini, ne pasă și de acele suflete minunate!

Arată că îți pasă și fii prezent/ă!”, este mesajul transmis de membrii grupului.

Acțiunea de strângere de cadouri şi bani va avea loc în Alba Iulia în 16.12.2017,  începând cu ora 15.00, când se va organiza o întâlnire în parcarea de la Ryma. Citește și: mesaje de anul nou

Cei care doresc să li se alăture vor redescoperi inocenţa copilăriei şi cum este să crezi că printr-un brad de Crăciun şi câţiva fulgi de nea, întreaga lume poate fi schimbată.

Cu CREDINȚĂ şi DRAGOSTE vă urăm drumuri bune şi sa vină moşul şi la voi!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea