Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Moș Crăciun a ajuns la copiii din Stremț: 235 de pachete cu dulciuri au adus zâmbetul pe buzele elevilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Moș Crăciun a ajuns luni la copiii din comuna Stremț. 235 de pachete cu sucuri și dulciuri au fost împărțite elevilor începând de la grupa zero și până la clasa a 8-a.

„În ciuda situației create de virusul COVID-19, în preocuparea Primăriei a stat și va stă și în continuare grijă pentru viitorul de mâine – adică copiii cărora nimic nu va trebui să le ia bucuria de a se bucură de darurile oferite că în fiecare an de Moș Crăciun.

Citește și: MESAJE de CRACIUN. Urări de Crăciun

Cu sprijinul Societății BAUMIT ROMĂNIA COM SRL, au fost pregătite 235 de pachete pentru toți copiii începând de la grupa zero și până la clasa a VIII a. Valoarea totală a sponsorizării a fost de 7000 lei (70 milioane lei vechi), fiecare pachet conțînând dulciuri și sucuri în valoare de 30 lei.

Pachetele respective au fost înmânate elevilor de către învățătorii și diriginții din cadrul Școlii Gimnaziale Stremț, în urmă unor planificări cu fiecare clasă și la ore diferite. Credem că prin acest gest Primăria și Consiliul Local Stremț, au adus o oază de bucurie în sufletul elevilor de pe rază Comunei Stremț. Cu acest prilej urăm tuturor elevilor și părinților sănătate, bucurie, Crăciun fericit și La mulți ani!”, a scris primarul comunei, Traian Ștefan Popa pe facebook


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea