Monica Popescu, funcționar în cadrul Primăriei Alba Iulia, numită subprefect al județului Alba

Monica Popescu (40 de ani), consilier principal la compartimentul Urbanism și amenajarea teritoriului în cadrul Primăriei Alba Iulia, a fost numită, joi, subprefect al județului Alba.

Guvernul a emis o hotărâre privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Alba de către Zincă Marius.

Elit ELIT

Totodată, Executivul a emis o hotărâre privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Alba de către Popescu Monica. 

Monica Popescu, membru ALDE, lucrează în cadrul Primăriei Alba Iulia din noiembrie 2016, fiind consilier principal la compartimentul Urbanism și amenajarea teritoriului, iar anterior a profesat în sistemul privat.

Ea este absolventă a Facultății de Geologie, din cadrul Universității ”Babeș-Bolyai” din Cluj Napoca și a Universității de Topografie din cadrul Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Monica Popescu este soția consilierului local al municipiului Alba Iulia Marius Popescu. Ea s-a înscris în Partidul Liberal Reformator, imediat după înființarea acestuia.

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, a lăsat să se înțeleagă, la ultima conferință de presă, că subprefect va fi numită Monica Popescu, el fiind de părere că prefectul va fi un membru PSD. Cel mai probabil acesta va fi Dănuț Hălălai, șeful Gărzii de Mediu Alba.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

10 Comentarii

gasca pedelista te fura zilnic 16 martie 2017 at 19:55

Bravo Lazare… ai reusit sa bagi pedeleu (pe usa din dos) din nou in Prefectura Alba ca sa dea raportul catre tatucul suprem! La mai mare si la cat mai multe realizari de acest gen… Sincer imi este mila de prostii care v-au votat!

Șerban 16 martie 2017 at 20:28

Pe când ALDE își impune
oamenii in funcții , PSD doarme sau își schimba PSD-iștii cu alți PSD-isti

popa ioan mihai 16 martie 2017 at 20:34

Nu mai votez NICIODATA PSD.darzule te-ai facut de cacao iarasi.Esti CEL MAI SLAB PRESEDINTE pe care PSD l-a avut in judet.Nu te baga nici dracu in seama la Bucuresti si esti jalnic.Te crezi mare cocos dar esti mic.Ti-a demonstrat acest lucru si domnul Lazar(pentru ca este un domn nu ca tine darzule).Esti blat cu Hava sa-ti mentii puterea de 2 lei.Eu cred ca zilele tale sunt numarate la partid ca presedinte si o sa ai soarta lui Galbenel.Nu ai reusit si tu sa sustii un om pentru prefectura fie el Clepan,Halalaie sau Murg.ALDE a demonstrat ca se poate.Esti un fricos ca un soarece cand vede pisica.Pentru mine PSD este case closed !!!!!

Duma 17 martie 2017 at 0:57

Minibrain, daca doar numirea duducii asteia te-a facut sa nu mai votezi PSD, tine la consecventa si voteaza-i in continuare. Hai, sa te-aud – ce ape ti-au stricat penalii de la ALDE?

Newbie 16 martie 2017 at 22:24

No name!

marius 16 martie 2017 at 23:17

Nu am nimic cu doamna numita subprefect, nu o cunosc nu stiu cat e de competenta. totusi e de putin timp functionara si nu stiu ce sa zic. probabil sotul a propulsat-o. ii cunosc pe amandoi de la sedintele alde. ce vreau sa spun este ca acest badaran care este lazar, om intrat cu picioarele si vipurile in politica nu face altceva decat sa isi protejeze afacerile, numind oameni de-ai lui, din fostul plr, incalecandu-i in acest fel pe cei din fostul pc. d-le jidveian, te-a sarit randul iar?

Duma 17 martie 2017 at 1:00

Atata vreme cat propunerea a fost facuta de un partid de penali – si la nivel central, si aci, la nivel judetean – pot spune cu o marja minima de eroare ca stiu de ce a fost numita. O recomanda si fatza si CV-ul.
Btw: guvernul asta nu mai pica? O tin pe-a lor, aia cu „ne-au votat prostii”?

cnn 17 martie 2017 at 7:50

Nu am vrezut ca PSD este atat de slab….

brutus 17 martie 2017 at 8:46

ce o recomanda pe D na sa ocupe aceasta functie ?

Bogdan 17 martie 2017 at 11:12

Si noul prefect va fi tot de la ALDE. Asa s-a negociat pentru jud.Alba.

Comentariile sunt oprite