Rămâi conectat

Ştirea zilei

Monica Popescu, funcționar în cadrul Primăriei Alba Iulia, numită subprefect al județului Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Monica Popescu (40 de ani), consilier principal la compartimentul Urbanism și amenajarea teritoriului în cadrul Primăriei Alba Iulia, a fost numită, joi, subprefect al județului Alba.

Guvernul a emis o hotărâre privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Alba de către Zincă Marius.

Totodată, Executivul a emis o hotărâre privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Alba de către Popescu Monica. 

Monica Popescu, membru ALDE, lucrează în cadrul Primăriei Alba Iulia din noiembrie 2016, fiind consilier principal la compartimentul Urbanism și amenajarea teritoriului, iar anterior a profesat în sistemul privat.

Ea este absolventă a Facultății de Geologie, din cadrul Universității ”Babeș-Bolyai” din Cluj Napoca și a Universității de Topografie din cadrul Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Monica Popescu este soția consilierului local al municipiului Alba Iulia Marius Popescu. Ea s-a înscris în Partidul Liberal Reformator, imediat după înființarea acestuia.

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, a lăsat să se înțeleagă, la ultima conferință de presă, că subprefect va fi numită Monica Popescu, el fiind de părere că prefectul va fi un membru PSD. Cel mai probabil acesta va fi Dănuț Hălălai, șeful Gărzii de Mediu Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea