Rămâi conectat

Sport

Moment de cumpănă pentru conjudeţene în Liga a 3-a *Industria Galda de Jos şi Metalurgistul Cugir sunt în criză de puncte!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir-CS Osorhei16Metalurgistul Cugir şi Industria Galda de Jos, reprezentantele judeţului în Seria a 5-a a Ligii a 3-a nu se simt deloc confortabil în acest moment, în condiţiile în care au bifat două etape în care în contul conjudeţenelor nu s-a strâns niciun punct, golaverajul general pe aceste runde dezamăgitoare fiind 3-14! Precedentele jocuri disputate au fost unele de coşmar: Coroian a debutat cu stângul pe banca tehnică a echipei de sub Drăgana, 2-3 acasă cu CS Oşorhei (meci cu probleme de arbitraj), iar găldenii conduşi de Radu Andone au trăit umilinţa de la Sânmartin, setul de tenis încasat, scor 3-6, cu gruparea bihoreană. În consecinţă, putem spune că divizionarele terţe din judeţ traversează o perioadă de criză, o consecinţă a rezultatelor neastisfăcătoare fiind şi poziţiile din clasament: Metalurgistul Cugir – locul 8 (8 puncte, la 6 lungimi de primul loc ocupat de Arieşul Turda), Industria Galda – locul 12 (antepenultima, cu 5 puncte).

*”Duble” diferite

Programul imediat este unul total diferit pentru combatantele noastre, care au programate două partide consecutive acasă în cazul Industriei Galda (în ordine cu CSM Sighetul şi FC Zalău), respectiv două întâlniri pe terenuri străine pentru Metalurgistul, la Zalău şi cu Sănătatea Cluj. Un Industria Galda de Jos-Metalurgistul Cugir44lucru este sigur, runda ce urmează este una extrem de importantă pentru ambele „albaneze” ce au nevoie ca de aer de puncte pentru a îndepărta presiunea inerentă unei perioade de neîmpliniri. De pildă, nou-promovata din Galda a debutat excelent, cu rezultate total neaşteptate (remiză în derby-ul judeţean şi victorie în fieful „viruşilor verzi”), dar s-a stins treptat şi a ajuns în subsol, după trei eşecuri consecutive şi un sigur punct adjudecat în ultimele 4 întâlniri. Deloc lăudabil se prezintă şi Metalurgistul Cugir, grupare cu pretenţii la şefia seriei, deşi are un lot bine cotat din punct de vedere valoric: fără gol marcat în deplasare, pasiv la „adevăr” şi un regres evident comparativ cu sezonul precedent. În ediţia anterioară, după 6 etape Metalurgistul impresiona, clasându-de pe locul secund şi având 13 puncte…

*Parcursul de până în prezent

Ca şi o comparaţie, vă oferim parcursul celor două competitoare în actuala ediţie a Ligii a 3-a: *runda întâi: fiecare câte un punct (meci direct); *etapa a 2-a: 6 puncte, ambele victorii (la Sănătatea – Industria Galda, acasă cu Unirea Jucu – echipa de sub Drăgana); *etapa a 3-a: două puncte (remize, la Turda – Metalurgistul şi acasă cu Avântul Reghin – Industria); *etapa a 4-a: 3 puncte (victorie cu CS Iernut – Metalurgistul, eşec la Dej – Industria); etapa a 5-a: ambele eşecuri (la Baia Mare – Metalurgistul, acasă cu Gloria Progresul Bistriţa – Industria); *etapa a 6-a): înfrângeri (Metalurgistul – eşec intern cu CS Oşorhei; Industria la CS Sânmartin).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea