Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Modernizarea și extinderea sălii de sport a Liceului Corneliu Medrea din Zlatna: Licitația de peste 70.000 de lei, lansată în SEAP

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Modernizarea și extinderea sălii de sport a Liceului Corneliu Medrea din Zlatna: Licitația de peste 70.000 de lei, lansată în SEAP

Primăria orașului Zlatna a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, o licitație pentru servicii, în cadrul proiectului „Modernizare și extindere sală de sport Corneliu Medrea, Oraş Zlatna, Județul Alba”. Valoarea totală estimată a investiției este de 77.500 de lei, fără TVA.

Obiectul contractului

Contractul are ca scop elaborarea documentaţiilor tehnice aferente obiectivului de investiţii “Modernizare şi extindere sală de sport Corneliu Medrea Oraş Zlatna, jud. Alba”, după cum urmează:

– Elaborare documentaţie tehnică faza SF cu elemente de DALI;

– Verificarea tehnică pe specialităţi a documentaţiei SF cu elemente de DALI;

– Expertiză tehnică

– Audit energetic

– Documentaţii obţinere avize conform Certificat de urbanism.

Amplasamentul

Terenul este localizat în intravilanul Oraşului Zlatna

Suprafaţa terenului: 13744 mp;

Terenul este delimitat pe toate laturile de artere de circulaţie publică, astfel în partea de Nord – Est se află vecinătatea cu drumul DN 74, la Sud – strada 1 Mai, la Sud – Vest strada Avram Iancu, la Vest – strada Plopilor.

Situaţia actuală a sălii de sport: asigură cerinţele fundamentale minime, dar nu corespunde standardelor şi cerinţelor de funcţionare a federaţiilor sportive pentru desfăşurarea competiţilor cu privire la dimensionare.

Regimul juridic, economic şi tehnic al imobilului existent: Conform extrasului de carte funciară CF 75450 terenul este întăbulat cu drept de proprietate – Domeniul Public al Oraşului Zlatna, cu categorie de folosinţă de curţi construcţii a terenului şi construcţii administrative şi social culturale a sălii de sport cu extrasul de carte funciară CF 75450-C8; Terenul nu prezintă grevare de servitute, preemţiune şi este clasată ca fiind zonă de utilitate publică.

Indicatori teritoriali:

– Suprafaţa terenului 13744 mp;

Suprafaţa construita la sol existenta: 3975 mp;

– Suprafaţa la sol construcţie studiata: 1100 mp;

– Suprafaţa desfasurata existenta 6841 mp.

Extinderea sălii de sport: se vor face lucrări de demontare parţială a structurii metalice existente, urmând ca după reîntregirea structurii să se realizeze lucrări de reparaţie de finisaje în locaţiile afectate.

Se propun modificări la nivelul compartimentărilor existente în zona destinată sportivilor ‘elevilor şi cadrelor didactice ce au ca scop reorganizarea parţială a evacuării din sală pe aceasta latură, şi asigurarea spaţiului necesar centralei termice redimensionate.

Prin extinderea şi modernizarea sălii de sport se vor da soluţii pentru construirea de tribune pentru spectatori pe două din laturile sălii de sport existente. Se va realiza un demisol parţial, pe tronsonul dinspre strada Plopilor care va adăposti funcţiuni aferente antrenamentelor sportive şi grupuri sanitare.

În urma extinderii sălii de sport se va suplimenta numărul de persoane care vor avea acces în clădire la aproximativ 1100 de persoane (vizitatori, jucători, elevi, spectatori). Ca urmare a suplimentării numărului de persoane care utilizează clădirea este necesară proiectarea următoarelor elemete:

– spaţii pentru gradene;

– zonă de acces – primire şi distribuire pentru spectatori şi vizitatori (intrare şi foyer);

– Ieşiri secundare în cazul situaţiilor de urgenţă;

– Spaţii pentru casa de bilete depozitări garderobă;

– Grupuri sanitare, separate pe sexe cu acces din foyer;

– Spaţii destinate echipamentelor ce asigură securitatea la incendiu;

– Sală de fitness şi grupuri sanitare la demisol;

– Instalaţie supraveghere video interior-exterior;

– Iluminat exterior.

Prin realizarea investiţiei se urmăreşte creşterea gradului de confort a cetăţenilor, organizarea de competiţii sportive (handbal, volei, fotbal) conform cerinţelor de funcţionare a federaţiilor sportive cu privire la dimensionare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea