Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Modernizarea și echiparea a două corpuri din cadrul Școlii Gimnaziale Singidava, din Cugir: Licitația de peste 8 milioane de lei, lansată în SEAP

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primăria orașului Cugir a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, o licitație pentru servicii de proiectare tehnică și execuție lucrări, în cadrul proiectului „Revitalizarea si îmbunătăţirea calităţii vieţii din zona urbană arondată scolii Singidava”. Valoarea totală estimată a investiției este de 8.514.623,26, fără TVA.

Investiţia vizează reabilitarea, modernizarea şi echiparea celor două corpuri de clădire ale Școlii Gimnaziale Singidava, Cugir, judeţul Alba, respectiv corpul CI – şcoala din strada Alexandru Sahia nr. 16 şi corpul CI-şcoala din strada Gheorghe Asachi nr. 13A.

Obiectivul general al proiectului constă în facilitarea accesului la educaţie, creşterea nivelului de satisfacţie şi a mobilităţii populaţiei din oraşul Cugir.

Obiectivul general al proiectului va fi atins prin îndeplinirea următoarelor obiective specifice:

1.OS1: Creşterea gradului de confort zilnic pe întreaga perioadă a anului şcolar pentru elevii care frecventează cursurile, prin reabilitarea, modernizarea şi dotarea Şcolii gimnaziale Singidava, Cugir.

2.0S2: Creşterea accesibilităţii elevilor la/de la Şcoala gimnazială Singidava, Cugir prin modernizarea căilor de acces rutiere şi pietonale, în lungime totală de 6.300 m.

3.0S3: Sporirea capacităţii de deplasare prin diverse mijloace de transport a populaţiei ca urmare a reabilitării infrastructurii rutiere şi pietonale care cumulează 6.300 m.

SERVICII DE PROIECTARE

Tema de proiectare este reflectată prin următoarele cerinţe şi activităţi obligatorii:

• Elaborarea Proiectului tehnic — Pth – şi a Detaliilor de execuţie, va fi alcătuit din totalitatea documentaţiilor care cuprind soluţiile de realizare a obiectivelor de investiţii pe baza cărora se poate pregăti şi desfăşură execuţia lucrărilor – piese scrise şi desenate (memoriu, caiete de sarcini, liste de cantităţi, etc).

• Elaborarea documentaţiilor pentru obţinerea avizelor/acordurilor/autorizaţiilor, inclusiv obţinerea avizelor şi Documentaţie tehnică pentru obţinerea autorizaţiei de construire DTAC (PAC)

• Verificarea proiectului tehnic de către verificatori tehnici atestaţi

• Asistenţa tehnică din partea proiectantului pe toată durata lucrărilor de execuţie până la recepţia la terminarea lucrărilor


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea