Rămâi conectat

Curier Județean

Modernizarea secției de radiologie a Spitalului Municipal Aiud continuă. A fost instalat un aparat de radiologie cu prindere în tavan

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Într-o postare pe pagina de socializare, Spitalul Municipal Aiud a anunțat continuarea modernizării Laboratorului de Radiologie și Imagistică Medicală prin instalarea aparatului de radiologie DIGITAL DRGEM Co.

„Continua modernizarea Laboratorului de Radiologie si Imagistica Medicala (LRIM): A fost finalizata pregatirea spatiului si instalarea aparatului de radiologie DIGITAL DRGEM Co (Corea de Sus), Model GXR-82 SD cu prindere in tavan. Aparatul digital cu prindere in tavan, o premiera in cadrul LRIM, ofera multiple avantaje operatorilor si permite un diagnostic mai rapid si mai precis.

Telediagnosticul devine astfel o optiune nu doar in ceeea ce priveste diagnosticul prin Tomografia Computerizata dar si prin Radiodiagnosticul digital. Sistemul integrat PACS permite trasnmiterea rapida a informatiilor catre Sectiile si specialistii care au solicitat examinarea din cadrul Spitalului sau in afara la Institutiile cu care se colaboreaza.

Documentatia pentru obtinerea autorizatiei a fost trimisa la CNCAN conform procedurii urmand ca in scurt timp aparatul sa fie efectiv dat in folosinta.

Chiar si in aceasta perioada dificila incercam sa continuam dezvoltarea serviciilor medicale pentru a fi la inaltimea chemarii pe care o traim zi de zi”, a scris Spitalul Municipal Aiud pe pagina de Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Continuă activitățile polițiștilor din Alba pentru creșterea siguranței în școli: Elevii au discutat cu polițiștii despre bullying și accesarea în siguranță a rețelelor de socializare

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Continuă activitățile polițiștilor din Alba pentru creșterea siguranței în școli: Elevii au discutat cu polițiștii despre bullying și accesarea în siguranță a rețelelor de socializare Interacțiunea cu persoane necunoscute, bullying-ul sau accesarea în siguranță a rețelelor de socializare sau utilizarea internetului sunt printre temele discutate de polițiști cu cei peste 600 de elevi. Polițiștii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea