Rămâi conectat

Ştirea zilei

MODEL DE OMENIE: Au dus plicul cu banii din pensie uitat la magazin de un albaiulian, la el acasă! Jos pălăria, pentru angajatele magazinului Dacia nr. 110 din Alba Iulia!

Publicat

în

alimentara daciaÎn lumea asta plină de țepari (chiar prin telefon, că-i la modă), șarlatani (cu sau fără gulere albe) și hoți de tot felul, gesturile de omenie parcă ne năucesc, dar sunt și semne divine cum că omenirea încă nu e pierdută în mrejele răului, irevocabil.

O poveste incredibilă, dar adevărată, ne-a relatat un pensionar, în vârstă de 80 de ani, din Alba Iulia. Joia trecută, în săptămâna luminată, pensionarul și-a ridicat pensia și, împreună cu cuponul de pensie, le-a pus într-o servietă.

După-amiaza, a intrat la cumpărături la magazinul Dacia nr. 110, de la parterul blocului M1, din cartierul Cetate, Alba Iulia. La casa de marcat, când a scos portmoneul să-și plătească cumpărăturile, nu a observat că i-a alunecat pe jos plicul cu banii din pensie.

Electrica Furnizare Discount

Fără să-și dea seama că a pierdut banii la magazin, omul a căutat plicul cu bani până luni, 20 aprilie, seara. Când, minune, a intrat în posesia acestuia.

Cum au ajuns banii înapoi la păgubit? Ne-a povestit chiar acesta:

”Fetele de la casa de marcat și șefa de tură de joi seara au găsit plicul cu bani și văzând adresa de pe cuponul de pensie, m-au căutat acolo să mi-l restituie. Numai că eu nu eram la respectiva adresă, la casă, ci mă mutasem la bloc. Așa că s-au interesat la vecini și au aflat adresa de la bloc. Nici acolo nu m-au găsit, că nu eram acasă. S-au dus la Asociația de Proprietari și mi-au aflat numărul de telefon mobil. M-au sunat, ne-am întâlnit și mi-au dat plicul cu bani. O adevărată ușurare! Dumnezeu să le dea sănătate și le mulțumesc din suflet angajatelor de la Dacia nr. 110, de la parterul blocului M1. Patronul lanțului de magazine Dacia poate fi mândru că are asemenea angajați!”.

Publicitate

Ştirea zilei

Moldovenii supărați după ce Iohannis, în vizita de la Pianu, i-a îndemnat pe români să joace golf: „Nu există niciun teren în toată Moldova!”

Publicat

în

Moldovenii supărați după ce Iohannis, în vizita de la Pianu, i-a îndemnat pe români să joace golf: „Nu există niciun teren în toată Moldova!”

Președintele României, Klaus Iohannis, a fost prezent la decernarea premiilor Cupei de Golf „Paul Tomiță” și la prezentarea noului model de Dacia Duster, ce a avut loc la Golf Club „Paul Tomiță”, Pianu de Jos, comuna Pianu, județul Alba, în cursul zilei de sâmbătă. Șeful statului a avut doar cuvinte de laudă la adresa noului model Dacia Duster și totodată i-a îndemnat pe români să practice golful, sport pe care l-a catalogat ca fiind unul deloc exclusivist.

„Mă bucur să întâlnesc aici atâția oameni pasionați de golf, un sport care nu este deloc exclusivist și care oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură, de a face mișcare, mai ales în acest context pandemic care face dificilă practicarea multor sporturi. Golful se poate practica la orice vârstă și încurajez pe cât mai mulți să descopere acest frumos sport, care oferă multe satisfacții”, a transmis președintele.

Electrica Furnizare Discount

Îndemnul președintelui Klaus Iohannis, care le-a recomandat românilor să joace golf pentru că e un sport atractiv și deloc scump, l-a intrigat pe useristul Iulian Bulai, care a demarat o adevărată anchetă.

„Am verificat: nu avem teren de golf în niciunul dintre cele 8 județe ale Moldovei. Ghinion! Cine ne împrumută un teren de golf?

Nici autostrăzi nu avem. Noi sărim peste “nevoia de teren de golf”. Întâi autostrăzi. Apoi golf. Vă așteptăm în vizită, domnule președinte! Atunci când vom avea autostrăzi în Moldova.

Aveți 6 ani de mandat și avem doar centura Bacăului. Prea rar v-am auzit vorbind despre nevoia de autostrăzi din Moldova. Prea des despre golf și mers la schi.

Dezamăgit! Tare dezamăgit!”, declară Iulian Bulai

Citește mai mult

Ştirea zilei

Avertizare de COD GALBEN de furtună și rafale puternice de vânt în județul ALBA. Valabil până la ora 17:00

Publicat

în

Avertizare de COD GALBEN de furtună și rafale puternice de vânt în județul ALBA. Valabil până la ora 17:00

Administrația Națională de Meteorologie transmite o avertizare de COD GALBEN:

Valabil de la : 19-09-2021 ora 14:00 până la : 19-09-2021 ora 17:00

In zona : Județul Alba: zona joasă;

Electrica Furnizare Discount

Se vor semnala : temporar intensificări ale vântului cu rafale de peste 55-60 km/h

Citește mai mult

Ştirea zilei

VIDEO| Spectacolul Gașca Zurli la mare căutare: Piața Cetății a fost „inundată” de copii și părea a fi neîncăpătoare

Publicat

în

VIDEO| Spectacolul Gașca Zurli la mare căutare: Piața Cetății a fost „inundată” de copii și părea a fi neîncăpătoare

În cea de a treia zi și ultima din cadrul evenimentului „Sărbătoarea Muzicii” de la Alba Iulia, desfășurat în Piața Cetății, începând cu ora 11:00, spectacolul muzical oferit de Gașca Zurli a fost la extrem de mare căutare în rândul celor mici.

Sute de copii, alături de părinți, au fost prezenți la spectacol, iar numărul de scaune alocate pentru acest eveniment a părut infim față de numărul de spectatori, până și Piața Cetății părea neîncăpătoare.

Electrica Furnizare Discount

Un lucru este cert: cei mici au foarte încântați de momentul muzical oferit de Gașca Zurli, fericirea se putea vedea în ochii acestora și suntem absolut convinși că singurul regret pe care aceștia îl au este acela că spectacolul a avut și un final și sunt nerăbdători în așteptarea următoarei reprezentații.

La evenimentul din Piața Cetății a fost prezent și primarul Municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, care a spus că nu putea să existe o sărbătoare a muzicii fără un eveniment dedicat copiilor. Ce a mai declarat acesta despre „Sărbătoarea Muzicii”:

Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare