Rămâi conectat

Ştirea zilei

MODEL DE OMENIE: Au dus plicul cu banii din pensie uitat la magazin de un albaiulian, la el acasă! Jos pălăria, pentru angajatele magazinului Dacia nr. 110 din Alba Iulia!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

alimentara daciaÎn lumea asta plină de țepari (chiar prin telefon, că-i la modă), șarlatani (cu sau fără gulere albe) și hoți de tot felul, gesturile de omenie parcă ne năucesc, dar sunt și semne divine cum că omenirea încă nu e pierdută în mrejele răului, irevocabil.

O poveste incredibilă, dar adevărată, ne-a relatat un pensionar, în vârstă de 80 de ani, din Alba Iulia. Joia trecută, în săptămâna luminată, pensionarul și-a ridicat pensia și, împreună cu cuponul de pensie, le-a pus într-o servietă.

După-amiaza, a intrat la cumpărături la magazinul Dacia nr. 110, de la parterul blocului M1, din cartierul Cetate, Alba Iulia. La casa de marcat, când a scos portmoneul să-și plătească cumpărăturile, nu a observat că i-a alunecat pe jos plicul cu banii din pensie.

Fără să-și dea seama că a pierdut banii la magazin, omul a căutat plicul cu bani până luni, 20 aprilie, seara. Când, minune, a intrat în posesia acestuia.

Cum au ajuns banii înapoi la păgubit? Ne-a povestit chiar acesta:

”Fetele de la casa de marcat și șefa de tură de joi seara au găsit plicul cu bani și văzând adresa de pe cuponul de pensie, m-au căutat acolo să mi-l restituie. Numai că eu nu eram la respectiva adresă, la casă, ci mă mutasem la bloc. Așa că s-au interesat la vecini și au aflat adresa de la bloc. Nici acolo nu m-au găsit, că nu eram acasă. S-au dus la Asociația de Proprietari și mi-au aflat numărul de telefon mobil. M-au sunat, ne-am întâlnit și mi-au dat plicul cu bani. O adevărată ușurare! Dumnezeu să le dea sănătate și le mulțumesc din suflet angajatelor de la Dacia nr. 110, de la parterul blocului M1. Patronul lanțului de magazine Dacia poate fi mândru că are asemenea angajați!”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Sunetele tulnicelor din Apuseni au răsunat la Bruxelles, în Place de la Bourse: Două surori din Alba duc mai departe tradiția populară moștenită de la bunica lor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sunetele tulnicelor din Apuseni au răsunat la Bruxelles, în Place de la Bourse: Două surori din Alba duc mai departe tradiția populară moștenită de la bunica lor Două tulnicărese din Apuseni, Crinela Narița și Geanina Onețiu, au oferit sâmbătă, 20 aprilie, un moment artistic special, în cadrul unui eveniment din seria inițiativelor europarlamentarului Victor Negrescu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea