Ziarul Unirea

În judeţul Alba – „mobilizatorii” Facebook vor fi sancţionaţi

Instituţia Prefectului Alba face apel la cei care, folosind reţelele de socializare sau alte mijloace, convoacă cetăţenii la manifestări publice în diferite zone ale judeţului Alba, să îşi asume aceste acţiuni şi să realizeze demersurile legale de autorizare. „Aceste persoane, a căror identitate este cunoscută, întrunesc elementele de iniţiere şi organizare a unei manifestări publice neautorizate şi vor fi sancţionate ca atare. În final, reafirmăm dreptul liber al celor care doresc să manifesteze public în condiţiile legii”, se arată într-un comunicat de presă al Instituţiei Prefectului. Vă reamintim că în ultimele zile pe reţeaua de socializare Facebook au apărut, rareori semnate, apeluri la organizarea de proteste antiguvernamentale şi antiprezidenţiale pornind de la susţinerea dr. Raed Arafat, „părintele” SMURD. (R.G.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

21 Comentarii

apoliticul 18 ianuarie 2012 at 20:45

Ai tremura scaunul lu nenea prefectul?
As curios cum o sa-l condamne pe cineva pe baza instigarii pe facebook.

Dorin 18 ianuarie 2012 at 21:20

N-ai inteles ? Cere o autorizare pentru miting sau mars , arata locul sau traseul si orele de desfasurare , si poti sa convoci pe orice retea de socializare ; ce-ai vrea , ca fiecare sa ocupe cand vrea strazi ,sa nu-si asume nimeni eventuale distrugeri , sa te trezeasca noaptea cu urlete ?Anarhia , dupa tine , inseamna libertate si democratie ? Rromanilor , treziti-va … la educatie :))

HH 18 ianuarie 2012 at 21:38

MAI DORINE (PROBABIL SAVA), ESTE O MAGARIE, VA FACETI CA NU INTELEGETI FAPTUL CA CEI CARE PROTESTEAZA SUNT PERSOANE DIVERSE CARE POATE NICI NU SE CUNOSC,PE CARE II UNESTE DOAR FAPTUL CA NU MAI SUPORTA MINCIUNILE VOASTRE, FALSA REFORMA,IMPOSTURA SI INCOMPETENTA VOASTRA, TUPEUL NEMARGINIT DE CARE DATI DOVADA DE CAND „OCUPATI SCAUNELE PUTERII”.
CA SA FACI UN MITING „CU ACTE ” TREBUIE SA AI ORGANIZATORI, NUMAR DE PERSOANE, SA FII RASPUNZATOR DE CEI CE PARTICIPA- ESTE IMPOSIBIL SI VOI STITI ASTA !
TREBUIE SA PLECATI – ALEGERI PARLAMENTARE ANTICIPATE IN CEL MAI SCURT TIMP SI ALEGERI LOCALE IN IUNIE !

Costel* 19 ianuarie 2012 at 10:57

@ Dorin se pare ca Rromanii nu se prea mai trezesc la educatie din dec. 2009 cand au primit ultimele indemnuri in dumineca turului doi prezidential dupa masa, in strada Livezi.Piesa de baza cu indemnurile era un fost fotograf profesionist.

PERES=SECURITATE 18 ianuarie 2012 at 21:20

de ce fa e frica, d-le prefect? jos pdl–ul, jos hava, jos udrea-boc-base3scu

gogu 18 ianuarie 2012 at 21:34

tovarase ex-taximetrist babardan, daca pana acum te-ai remarcat prin nulitatea care esti, acum speriat de furia indreptatita a multimii te gasesti sa ameninti oamenii care nu mai pot indura saracia si dictatura regimului basescu -udrea (cu b mic. nu sperii pe nimeni cu asemenea amenintari, a mai fost unul care a murit intoxicat de plumb la Targoviste!
Libertatea de expresie si de asociere e garantata de constitutie, poti sa o restrangi doar la tine in familie
p.s. rusine RG, esti un o vuvuzea portokalie, nu ziarist

luly 18 ianuarie 2012 at 21:40

In afara de partidele politice care sint disperate ca nu isi vor mai recapata facilitatile pierdute si nu-i mai alege nimeni nici la urmatoarele alegeri, eu nu am vazut decit niste pensionari si niste oameni care sint certati cu munca la mitingul de la Alba- Iulia. Si asa in toata tara partidele nu o sa reuseasca sa scoata pe strada nici macar atitia oameni citi a scos unirea la meciul cu steaua adica vreo 20000. Un singur lucru este sigur ca oamenii s-au saturat de toata clasa politica si de toate jocurile politice.

Misu 19 ianuarie 2012 at 10:29

Si daca participa la alegeri 100 de oameni in toata tara, sunt valabile ! Nu exista democratie fara partide politice si pluralism ! Dintre guvernarile de pana acum, guvernarea liberala, Tariceanu mi s-a parut cea mai buna, mai putin nociva, deci am pe cine alege ! Nu este o solutie sa nu participi oricum altii vor alege pentru tine !!!

luly 20 ianuarie 2012 at 8:09

EU NU AM VOTBIT NIMIC DE ALEGERI.
Ma referram la marea caracatita PDL,pnl psd prm s.a. care se trage din P.C.R. Iar despre pluralism vezi Ungaria care nu este multumita de Europa ca nu accepta pluralismul dar Viktor Orban wste un fel de dictator. Asa va lasa-ma cu partidele si mergeti mai bine la munca puturosilor nu la mitinguri.

Costel* 20 ianuarie 2012 at 8:27

@ luly. postarea dumneavoastra seamana foarte bine cu „DIALUGUL” domnului Boc si cu „putul gandirii” domnului Canacheu

luly 20 ianuarie 2012 at 9:21

Bla bla bla. Cine nu-i puturos ca noi e din PDL si e impotriva noastra. Bla bla bla.

Costel* 19 ianuarie 2012 at 11:03

Oamenii s-au saturat de mult iubitul nostru carmaci Basescu. Dumnealui trebuie sa plece. Cine vine in locul lui mai putin conteaza acum, poate ii asigura Arafat un elicopter de la SMURD.

alex 18 ianuarie 2012 at 22:01

Daca in Romania serviciile de securitate ar lucra in folosul cetateanului, si nu impotriva lui ca in 1989, probabil mult mai multi ar iesi in strada. De asemenea, daca oamenii n-ar sti ca prin participarea lor la proteste vor fi sanctionati de catre PDL va garantez ca ar iesi in numar mult mai mare. Problema este ca in Romania nu mai exista democratie, nu mai exista republica parlamentara, nu se mai respecta drepturile omului. In astfel de conditii romanii vor vota haotic in aceasta toamna, astfel ca partide fara nici un sens cum sunt PPDD sau PRM vor obtine un numar nesperat de voturi. USL-ul va trebui sa negocieze serios cu aceste partide pentru a putea forma o majoritate parlamentara iar framantarile politice se vor accentua. In concluzie, daca Basescu nu cade acum, ne vor astepta vremuri foarte grele…

anda 18 ianuarie 2012 at 22:16

Este un lucru foarte bun sa ii gaseasca pe cei care au mobilizat pe facebook in Alba, Jos USL , Jos Ponta si Jos Antonescu

dolfi 19 ianuarie 2012 at 9:56

PDL – USL aceeasi mizerie!

Costel* 19 ianuarie 2012 at 11:06

PDL-ul este curat ca lacrima in PDL nu exista oameni cinstiti … numai din cei ce ne ameninta cu … si pupistii dumnealor.

nelu 18 ianuarie 2012 at 22:20

PD-L SI USL ,ACEASI MIZERIE.

HH 19 ianuarie 2012 at 10:25

PROPAGANDA PORTOCALIE FACE VICTIME ! TREZESTE-TE NELU, TREZESTE-TE ANDA !

Florin Roman 19 ianuarie 2012 at 0:39

Domnule prefect bine ati revenit la viața! Puteți amenda cât vreți, nimeni din Alba Iulia nu va plăti vreodata vreun leu pentru ca sunteți in afara legii si amenințați gratuit conform punctajului PDL! Sunt pregătit sa va arat ca vorbiti prostii cu argumente juridice! La prima amenda va voi face plângere penală, iar in guvernarea USL exista viața si dupa voi! Cu stima, Florin Roman.

ionescu 19 ianuarie 2012 at 9:42

Domn’ PREFECT poate ca o sa te trezesti cu un proces intentat de gigantul american pt. prejudicii de imagine si atunci iti garantez ca o sa sfarsesti rau de tot atat tu cat si slugile tale.

doctorand 19 ianuarie 2012 at 10:53

Am fost aseara la TNB la piesa „Dineu cu prosti”. Dupa ce s-a terminat piesa, cei de la Realitatea lua interviuri in zona si s-a intamplat sa nimeresc langa o doamna care era intervievata. Si uite ce a spus: Se pare ca manifestatia a fost la teatru iar teatru e la manifestatie! MARE ADEVAR dupa ce am vazut ce oameni erau la proteste.

Comentariile sunt oprite