Rămâi conectat

Curier Județean

Mobilier, materiale didactice și echipamente digitale pentru Școala Gimnazială din Sântimbru: Licitația de aproape 200.000 de lei, lansată în SEAP

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mobilier, materiale didactice și echipamente digitale pentru Școala Gimnazială din Sântimbru: Licitația de aproape 200.000 de lei, lansată în SEAP

Primăria comunei Sântimbru a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice o licitație pentru achiziția unor echipamente în cadrul proiectului „Dotare cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a Școlii Gimnaziale „Ioan de Hunedoara” din comuna Sântimbru, județul Alba”. Valoarea totală estimată a contractului este de 272.928,51 de lei, fără TVA.

În urma analizei de nevoi efectuate la nivelul Şcolii Gimnaziale „loan de Hunedoara” din comuna Sântimbru, s-a identificat lipsa echipamentelor digitale care să contribuie la desfăşurarea procesului educaţional.

Astfel, pentru o răspunde nevoii de a avea un act educaţional performant, atât pentru creşterea competenţei digitale a elevilor cât şi pentru digitalizarea întregului proces educaţional, se impune achiziţionarea unor echipamente digitale.

Obiectivul general al proiectului este asigurarea echipamentelor digitale necesare desfăşurării activităţii educaţionale.

Obiectivul specific al achiziţiei este digitalizarea activităţii educaţionale şi implicit îmbunătăţirea calităţii actului educaţionale.

Produse solicitate

Lot 1 – Echipamente digitale pentru laboratorul de informatică – Valoarea totală: 54.476,40 de lei

Denumire echipamente

Microfon ambiental – 1 bucată
Sistem desktop + monitor – 16 bucăți
Sistem audio – 1 bucată
Multifuncţională – 1 bucată
Cameră videoconferinţă – 1 bucată
Router wifi – 1 bucată

Lot 2 – Echipamente digitale pentru sălile de clasă/grupă – Valoarea totală: 145.578,05 de lei

Denumire echipamente

Tablă interactivă + suport – 5 bucăți
Sistem sunet – 12 bucăți
Cameră videoconferinţă – 12 bucăți
Multifuncţională – 12 bucăți
Laptopuri sau sisteme all-in-one – 5 bucăți
Scaner documente portabile – 12 bucăți

Lot 3 – Echipamente digitale pentru laboratorul multidisciplinar – Valoarea totală: 29.513,40 de lei

Denumire echipamente

Tablă interactivă + suport – 1 bucată
Laptop – 1 bucată
Sistem de sunet – 1 bucată
Cameră videoconferninţă – 1 bucată
Multifuncţională – 1 bucată
Scaner documente portabile – 1 bucată

Lot 4 – Echipamente digitale pentru cabinetele şcolare – Valoarea totală: 43.360,66 de lei

Denumire echipamente

Sistem all in one – 1 bucată
Multifuncţională – 1 bucată
Scaner documente portabile – 1 bucată
Sistem audio – 1 bucată
Laminator – 1 bucată
Aparat de spiralat – 1 bucată
Tablă interactivă + suport – 1 bucată
Tablă interactivă + suport – 1 bucată
Laptop – 1 bucată
Multifuncţională – 1 bucată


 Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Curier Județean

Echipa de Robotică Xeo Unește România la Carolina Mall: Strângere de fonduri sub forma unei demonstrații cu roboți pentru a oferi cadouri de Crăciun copiilor nevoiași din oraș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Echipa de Robotică Xeo Unește România la Carolina Mall! O strângere de fonduri, sub forma unei demonstrații cu roboți, va fi organizată la data de 1 decembrie, pentru a oferi cadouri de Crăciun copiilor nevoiași din oraș.

Echipa de robotică Xeo, formată din elevi ai Colegiului Național „Horea, Cloșca și Crișan”, se afirmă ca un ambasador al educației STEM în Alba Iulia. Cu o tradiție de 7 ani în participarea la competiția internațională FIRST Tech Challenge, echipa Xeo aduce inovația și spiritul comunitar în prim-planul activităților sale.

Citește și: 1 DECEMBRIE 2023, la Alba Iulia. PROGRAMUL manifestărilor de ZIUA NAȚIONALĂ a ROMÂNIEI: Paradă militară, concerte și foc de artificii

Pe data de 1 decembrie 2023 în intervalul orar 10:00-18:00, echipa Xeo va demonstra nu doar abilitățile lor tehnice impresionante, ci și angajamentul lor față de comunitate. Sub deviza „Robotica unește Romania,” echipa va organiza o strângere de fonduri sub forma unei demonstrații cu roboți la Carolina Mall din Alba Iulia.

Printre activitățile amuzante și creative planificate la standul echipei Xeo, se numără și interacțiuni directe cu vizitatorii și joculețe distractive pentru toată lumea, oferindu-le o experiență captivantă. Cu zâmbetele pe buze și entuziasmul specific echipei, acești tineri pasionați vor transmite publicului fascinația lor pentru robotică și dorința de a face o România mai bună.

Citește și: MESAJE de ZIUA NATIONALA, 1 DECEMBRIE 2023. SMS-uri, felicitări, urări și mesaje pe care le puteți trimite prietenilor

Cu toate acestea, evenimentul este mai mult decât o simplă demonstrație tehnologică. Echipa Xeo are un obiectiv nobil: să strângă fonduri pentru a oferi cadouri de Crăciun copiilor nevoiași din oraș. Acest gest ilustrează angajamentul lor față de comunitate și dorința de a aduce bucurie și speranță în inimile celor mai puțin privilegiați în perioada sărbătorilor.

„Suntem mândri să fim parte din acest proiect și să contribuim la construirea unei comunități mai puternice și unite,” a declarat liderul echipei Xeo. „Credem că tehnologia nu ar trebui să fie doar un instrument, ci și un mijloc de a aduce schimbări pozitive în jurul nostru.”

Evenimentul de la Carolina Mall reprezintă o oportunitate pentru comunitatea locală să interacționeze cu viitorul tehnologic și să susțină inițiativele caritabile. Echipa Xeo invită pe toți cei interesați să li se alăture în această zi specială, contribuind la strângerea de fonduri pentru a lumina sărbătorile copiilor aflați în nevoi.

Pentru cei care doresc să susțină cauza echipei de robotică Xeo, donațiile pot fi făcute direct la standul lor în timpul evenimentului.


 Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Articole Similare