Rămâi conectat

Ştirea zilei

Moarte suspectă la Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

În seara zilei de sâmbătă, 31 ianuarie 2015, Poliţia municipiului Blaj a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112, de către un bărbat de 40 ani, din municipiul Blaj, cu privire la faptul că i-a găsit pe părinţii săi în locuinţa lor din municipiul  Blaj, în stare de inconştienţă.

Potrivit IPJ Alba, “ca urmare a verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul de 40 de ani care sesizase poliţia s-a deplasat la domiciliul părinţilor săi şi, găsindu-i pe aceştia în dormitorul locuinţei, în stare de inconştienţă, a solicitat prin serviciul 112 deplasarea ambulanţei.

În urma intervenţiei echipajului SMURD  s-a constatat că  R.C., de 60 ani, din municipiul Blaj, nu prezenta semne vitale fiind decedat, iar soţia acestuia M.C., de 60 ani, a fost transportată  în stare de inconştienţă la Spitalul Municipal Blaj şi ulterior la Spitalul Judeţean Alba, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Din cercetările efectuate la faţa locului reiese faptul că locuinţa celor doi era încălzită cu o centrală pe gaze cu tiraj natural, iar din primele verificări echipa de intervenţie E ON Gaz sosită la faţa locului nu a detectat scăpări la instalaţia de gaze. Totodată poliţiştii au stabilit că locuinţa era închisă cu cheia prin interior, iar în locuinţă nu au fost găsite urme de deranj, iar cele două persoane nu prezentau urme de violenţă.

În cauză se continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

În urma efectuării necropsiei cadavrului lui R.C., medicul legist a stabilit un diagnostic prezumtiv de ,,posibilă intoxicaţie cu monoxid de carbon”.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea