Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Miriam Bulgaru (CSM Unirea Alba Iulia) finalistă de turneu: Set pierdut dramatic la Viena

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Miriam Bulgaru (CSM Unirea Alba Iulia) finalistă de turneu ITF: Set perdut dramatic la Viena

Jucătoarea de tenis Miriam Bulgaru, legitimată la CSM Unirea Alba Iulia, a disputat, duminică, finala de simplu a turneului ITF de la Viena, dotat cu premii totale de 60 de mii de dolari.

Prestația albaiuliencei în semifinale a fost fantastică, ea reușind să salveze o minge de meci a adversarei în tiebreak. Miriam Bulgaru s-a impus în mai mult de trei ore de joc în faţa slovenei Polona Hercog, cu 2-6, 6-4, 7-6 (9-7).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Și primul set al finalei cu Lukas Tena (Croația) a avut o desfășurare încărcată de dramatism. Sportiva uniristă a condus cu 4-1 și 5-2, însă a fost depășită de adversară cu 7-5. În setul secund jucătoarea din Croația s-a impus cu 6-1.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea