Mircea Trifu: TRIDENTUL ” Hoția, Prostia și Prostul Gust” a fost finalizat la Alba Iulia. Procedura de mascare a ” Catedralei Încoronării”, simbolul creștin al UNIRII

TRIDENTUL ” Hoția, Prostia și Prostul Gust” a fost finalizat la Alba Iulia. Procedura de mascare a ” Catedralei Încoronării”, simbolul creștin al UNIRII.

TRIDENTUL ” Hoția, Prostia și Prostul Gust” a fost finalizat la Alba Iulia. Procedura de mascare a ” Catedralei Încoronării”, simbolul creștin al UNIRII, a fost dusă la capăt după 90 de ani de structurile feseniste care la începutul anilor 90″ se numeau F.S.N., VATRA ROMÂNEASCĂ,U.N.P.R. sau tot felul de mișcări sindicale.

Reorganizate, de Petre Roman, în cunoscutul P.D. și imbinându-și tentaculele cu fosta securitate, bronzată de soarele masoneriei, la Alba Iulia, organizația s-a consolidat de la an, la an și a dus la îndeplinire, Pas cu Pas, idealurile socialiștilor naționaliști produși de P.C.R și securitatea comunistă.

Toată treaba a fost făcută cu banii strânși cu trudă și plătiți sub formă de impozite de români.

Lătura prostului gust, compusă dintr-o amestecătură de faianță ieftină, inox, plastic sau lemn de brad, stă mărturie acestei epoci în care s-a folosit un singur imbold: ” Să furăm să nu rămână nimic pe os, că după noi vin alții și să nu mai aibă ăia ce fura”.

Mircea Trifu, consilier independent – CL Alba Iulia

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

Malus Dacus 21 noiembrie 2018 at 20:23

Tampit, cretin, idiot – si e prea putin pentru aceasta scursura a societatii!

ana 23 noiembrie 2018 at 13:10

Perfect adevarat! Propun sa facem cheta ca sa dam jos constructia aia oribila. Pana la urma cat sa coste sa o darami si sa o cari la groapa de gunoi?!

Hoțul de Brad 25 noiembrie 2018 at 1:05

aveam eu oarece bănuieli că acest trepăduș nu este chiar ipăn dar acuma sănt convins de aceasta

Malus Dacus 25 noiembrie 2018 at 8:19

De acord cu cheta pentru a da jos prostia aia de Trifu! Nu cred ca trebuie foarte multi bani, indiferent daca se face calculul la nivel de Iq (undeva catre 5) ori la caracter (0 barat)!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...