Rămâi conectat

Politică Administrație

Mircea Trifu: TRIDENTUL ” Hoția, Prostia și Prostul Gust” a fost finalizat la Alba Iulia. Procedura de mascare a ” Catedralei Încoronării”, simbolul creștin al UNIRII

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

TRIDENTUL ” Hoția, Prostia și Prostul Gust” a fost finalizat la Alba Iulia. Procedura de mascare a ” Catedralei Încoronării”, simbolul creștin al UNIRII.

TRIDENTUL ” Hoția, Prostia și Prostul Gust” a fost finalizat la Alba Iulia. Procedura de mascare a ” Catedralei Încoronării”, simbolul creștin al UNIRII, a fost dusă la capăt după 90 de ani de structurile feseniste care la începutul anilor 90″ se numeau F.S.N., VATRA ROMÂNEASCĂ,U.N.P.R. sau tot felul de mișcări sindicale.

Reorganizate, de Petre Roman, în cunoscutul P.D. și imbinându-și tentaculele cu fosta securitate, bronzată de soarele masoneriei, la Alba Iulia, organizația s-a consolidat de la an, la an și a dus la îndeplinire, Pas cu Pas, idealurile socialiștilor naționaliști produși de P.C.R și securitatea comunistă.

Toată treaba a fost făcută cu banii strânși cu trudă și plătiți sub formă de impozite de români.

Lătura prostului gust, compusă dintr-o amestecătură de faianță ieftină, inox, plastic sau lemn de brad, stă mărturie acestei epoci în care s-a folosit un singur imbold: ” Să furăm să nu rămână nimic pe os, că după noi vin alții și să nu mai aibă ăia ce fura”.

Mircea Trifu, consilier independent – CL Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, printr-o postare de ieri, 24 aprilie, de pe facebook a anunțat trei proiecte noi pentru teiușeni: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie: ”Împreună cu arhitectul orașului, Claudiu Colev am fost astăzi la București la Ministerul Dezvoltării pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea