// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Mircea Trifu: TRIDENTUL ” Hoția, Prostia și Prostul Gust” a fost finalizat la Alba Iulia. Procedura de mascare a ” Catedralei Încoronării”, simbolul creștin al UNIRII

TRIDENTUL ” Hoția, Prostia și Prostul Gust” a fost finalizat la Alba Iulia. Procedura de mascare a ” Catedralei Încoronării”, simbolul creștin al UNIRII.

TRIDENTUL ” Hoția, Prostia și Prostul Gust” a fost finalizat la Alba Iulia. Procedura de mascare a ” Catedralei Încoronării”, simbolul creștin al UNIRII, a fost dusă la capăt după 90 de ani de structurile feseniste care la începutul anilor 90″ se numeau F.S.N., VATRA ROMÂNEASCĂ,U.N.P.R. sau tot felul de mișcări sindicale.

Reorganizate, de Petre Roman, în cunoscutul P.D. și imbinându-și tentaculele cu fosta securitate, bronzată de soarele masoneriei, la Alba Iulia, organizația s-a consolidat de la an, la an și a dus la îndeplinire, Pas cu Pas, idealurile socialiștilor naționaliști produși de P.C.R și securitatea comunistă.

Toată treaba a fost făcută cu banii strânși cu trudă și plătiți sub formă de impozite de români.

Lătura prostului gust, compusă dintr-o amestecătură de faianță ieftină, inox, plastic sau lemn de brad, stă mărturie acestei epoci în care s-a folosit un singur imbold: ” Să furăm să nu rămână nimic pe os, că după noi vin alții și să nu mai aibă ăia ce fura”.

Mircea Trifu, consilier independent – CL Alba Iulia

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Răspunsuri la Mircea Trifu: TRIDENTUL ” Hoția, Prostia și Prostul Gust” a fost finalizat la Alba Iulia. Procedura de mascare a ” Catedralei Încoronării”, simbolul creștin al UNIRII

 1. Malus Dacus 21.11.2018 la 20:23

  Tampit, cretin, idiot – si e prea putin pentru aceasta scursura a societatii!

 2. ana 23.11.2018 la 13:10

  Perfect adevarat! Propun sa facem cheta ca sa dam jos constructia aia oribila. Pana la urma cat sa coste sa o darami si sa o cari la groapa de gunoi?!

 3. Hoțul de Brad 25.11.2018 la 1:05

  aveam eu oarece bănuieli că acest trepăduș nu este chiar ipăn dar acuma sănt convins de aceasta

 4. Malus Dacus 25.11.2018 la 8:19

  De acord cu cheta pentru a da jos prostia aia de Trifu! Nu cred ca trebuie foarte multi bani, indiferent daca se face calculul la nivel de Iq (undeva catre 5) ori la caracter (0 barat)!