Mircea Trifu: Primarul Gabriel Pleșa are datoria morală față de albaiulieni să țină orașul eliberat de regimul totalitar și corupt impus de Mircea Hava

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Deși am decis să nu mai comentez politic, mă văd obligat să fac câteva observații legate de intervenția golănească, cu limbajul grobian, al fostului primar cu atribuții de europarlamentar, Mircea Hava.

Cu ura și amenințările care l-au consacrat, Mircea Hava, își revarsă frustrarea înfrângerii asupra albaiulienilor, asemenea unui Vătaf, într-un așa zis interviu publicat în Ziarul Unirea și demonstrează, încă odată, că are mentalitatea unui „bulibașă”, din comuna Unirea, care nu mai are bani să pună acoperiș pe castelul din curte dar își achiziționează ultimul tip de mercedes.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Timp de 4 ani am luptat, aproape de unul singur, cu sistemul nociv care a copleșit orașul și din punct de vedere politic aș putea să afirm, plastic, că ” am murit cu acesta de gât”.

Din acest motiv și din multe altele cred că am probitatea morală să-i spun primarului Gabriel Pleșa să nu se lase intimidat nici de amenințările unui tiran, nici de viclenia acestuia.

Consider că are datoria morală și față de mine dar mai ales față de albaiulieni să nu se mai lase ” îndoit” de presiunile pedeliste și țină Alba Iulia eliberată de tiranie..

Mircea Trifu, octombrie 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Codru 27 octombrie 2020 at 15:32

Vad ca numai apar comentarii, numai scrie nimeni…! O cauza care a deranjat cetățenii orasului au fost parcarile, pur si simplu bataia de joc, numai este timp descris. Domnul Trif aveti dreptate ca si aparitiile la televizor ale dumneavoastră au contat

Doamne ajuta!

Comentariile sunt oprite