Rămâi conectat

Politică Administrație

Mircea Trifu: Primarul Gabriel Pleșa are datoria morală față de albaiulieni să țină orașul eliberat de regimul totalitar și corupt impus de Mircea Hava

Ziarul Unirea

Publicat

în

Deși am decis să nu mai comentez politic, mă văd obligat să fac câteva observații legate de intervenția golănească, cu limbajul grobian, al fostului primar cu atribuții de europarlamentar, Mircea Hava.

Cu ura și amenințările care l-au consacrat, Mircea Hava, își revarsă frustrarea înfrângerii asupra albaiulienilor, asemenea unui Vătaf, într-un așa zis interviu publicat în Ziarul Unirea și demonstrează, încă odată, că are mentalitatea unui „bulibașă”, din comuna Unirea, care nu mai are bani să pună acoperiș pe castelul din curte dar își achiziționează ultimul tip de mercedes.

Timp de 4 ani am luptat, aproape de unul singur, cu sistemul nociv care a copleșit orașul și din punct de vedere politic aș putea să afirm, plastic, că ” am murit cu acesta de gât”.

Din acest motiv și din multe altele cred că am probitatea morală să-i spun primarului Gabriel Pleșa să nu se lase intimidat nici de amenințările unui tiran, nici de viclenia acestuia.

Consider că are datoria morală și față de mine dar mai ales față de albaiulieni să nu se mai lase ” îndoit” de presiunile pedeliste și țină Alba Iulia eliberată de tiranie..

Mircea Trifu, octombrie 2020


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Investiție de peste 4,6 milioane lei la Școala Gimnazială Șugag. Se vrea renovarea și modernizarea energetică a unor corpuri de clădire

Bogdan Ilea

Publicat

în

Investiție de peste 4,6 milioane lei la Școala Gimnazială Șugag. Se vrea renovarea și modernizarea energetică a unor corpuri de clădire Cei aproximativ 300 de elevi care învață la școala din Șugag urmează să beneficieze de condiții de reabilitare după ce primăria a lansat în SEAP proiectul „Reabilitare moderată a clădirilor publice – Clădirea Școlii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea