Mircea Trifu: Nu vom lăsa ideea să moară! Vom solicita sprijinul pentru obiectivele noastre principale

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Într-o postare pe rețeaua de socializare facebook, Mircea Trifu, președintele A.N.A., a anunțat că deși partidul nu a intrat în consiliul local, va continua împreună cu ceilalți membrii să lupte pentru ducerea la îndeplinire a obiectivelor pe care și le-au propus pentru albaiulieni.

”După cum ați aflat A.N.A. nu a intrat în Consiliul Local. Acum motivele sunt multiple și doar pe noi, membrii și simpatizanții partidului, ne ajută o analiză tehnică.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Faptul că am omis să înregistrăm semnul electoral „A.N.A.”, ca să figureze pe buletinele de vot, cred că a contat suficient pentru cele 200 de voturi ce mai trebuiau pentru atingerea obiectivului. Acum să ne apucăm de treabă.

Luni, 5 octombrie, vom avea o întâlnire pentru stabilirea acțiunilor următoare. Ceea ce pot să vă asigur este că vom solicita o întâlnire cu noul primar ales de albaiulieni, Gabriel Pleșa și-i vom solicita sprijinul pentru obiectivele noastre principale.

1.Înființarea unei structuri în cadrul primăriei care să se ocupe exclusiv de extinderea de rețele de apă, canalizare, curent electric, gaz prin aplicarea legii exproprierilor la drumurile cu situație juridică complicată și mai ales a Ordinelor 36 și 37..în ceea ce privește gazul și curentul.

2.Elaborarea unui plan concret și clar în ceea ce privește achiziția de parcele în toate zonele din oraș unde nu există locuri de joacă pentru copii și realizarea acestora în regim de urgență dar mai ales împrejmuirea celor existente și asigurarea de pază a lor.

3.Aprobarea, în final, a proiectului nostru, ascuns prin sertarele primăriei, pentru înființarea unui consiliu consultativ al cetățenilor din toate cartierele albaiuliene dar mai ales al celui cu regulamentul de intervenții la infrastructura drumurilor, care să cuprindă termene clare pentru execuție și sancțiuni pentru nerespectarea lor și a calității lucrărilor.

4.Elaborarea unui plan pe următorii 4 ani pentru continuarea finanțării de către primărie a sterilizării câinilor cu stăpân care reprezintă în fapt rezolvarea problemei câinilor fără adăpost.

5.Stabilirea de termene concrete pentru asfaltarea provizorie a străzilor Alcala de Henares, Emil Racoviță și Sliven pentru descărcarea traficului între Alba Iulia și Micești.

6.În principiu, celelalte obiective vor fi discutate în alte întâlniri viitoare.”

MIRCEA TRIFU, PREȘEDINTE A.N.A.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419