Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Mircea Trifu, consilier local ANA: „Albaiulienii trebuie să știe motivele pentru care astăzi nu sunt paturi în spitale, nu sunt ventilatoare, nu sunt măști sau viziere!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mircea Trifu, consilier local ANA: „Albaiulienii trebuie să știe motivele pentru care astăzi nu sunt paturi în spitale, nu sunt ventilatoare, nu sunt măști sau viziere!”

„Marea Prioritate” a conducerii primăriei, astăzi 30 martie , a fost să propună un proiect de h.c.l. prin care să fiu eliminat din comisia de negocieri a primăriei, pentru bunurile din domeniu public sau privat ce urmează să fie vândute sau concesionate.

De-a lungul celor 4 ani am fost o persoană incomodă găștii pedeliste care a tratat mereu Alba Iulia ca pe o pradă. Am scos în evidență foarte multe matrapaslâcuri făcute de aceștia.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Aș menționa doar cel mai reprezentativ exemplu prin care șmecherii au concesionat pe bani de nimic un teren de 2,5 hectare în centrul orașului, în valoare de 5 milioane euro, încasând în fapt puțin peste 300.000 de euro pe el.

Batjocura față de albaiulieni nu a avut limită în ultimii 25, multe proprietăți fiind vândute pe nimic sub ochii îngăduitori ai procurorilor. Atât de îngăduitori că m-au convins de complicitatea lor în toți acești ani.

O mână de șmecheri au făcut praf bunuri publice prejudiciind orașul cu multe zeci de milioane de euro.

Albaiulienii trebuie să știe că și acesta este unul din motivele pentru care astăzi nu sunt paturi în spitale, nu sunt ventilatoare, nu sunt măști sau viziere!

Mircea TRIFU

Consilier local A.N.A.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea